ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
اٍ پنير ليقوان با شير گوسفديه فكر ميكرم شير گاوه پس بگو چرا انقدر فرق داره ولي خيلي خوشمزس...
من
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
فقط قدیمیا دوست دارند ما جوونای امروزی که کمتر از پنیر خامه نمیخوریم.......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
تبریز یکی ازشهرهای صنعتی است وکوه سهنددرنزدیکی 18کیلومتر شهرستان مراغه قراردارد و تمامی عشایر بر ای تولید پنیر ازامکانات بهداشتی که درمراغه موجود میباشد استفاد می کند تصاویر همه اشباهی است ازعشایر ساکن سهند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
اگه پنیر لیقوان خوردین لطفاً به این سوال من جواب بدهید.
1- قیمت هر کیلو پنیر لیقوان در سال 1388؟
2- 1- قیمت هر کیلو پنیر لیقوان در سال 1390؟
سولماز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
قابل توجه دوستان که به بهداشت این کارگاه ایراد میگیرند
کلا غذاها به دو دسته تقسیم میشوند
یا بهداشتی هستند یا خوشمزه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
نمك خودش ضد عفوني كننده است و بنابراين پنيري كه اينهمه شور است هيچوقت به اين راحتي ها خراب نميشه و اونقدرها لازم نيست يكدفعه از خوردن اون منصرف شد. البته بهتره كه موارد بهداشتي حتي گذاشتن كلاه بر سر هنگام درست كردن پنير رعايت بشه(علاوه بر دستكش).
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
مریضی بشر امروزی از تکنولوژی است آمار مرگ ومیر انسانها از آلودگی این کارگران شاید یک هزارم بنزن موجود در بنزین یا مواد غذایی بهداشتی همراه با افزدنی های متعدد باشد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
واقعا با بربری تازه و گوجه می چسبه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
لیقوان علاوه بر پنیر خوشمزه طبیعت زیبایی هم داره که توصیه می کنم یه سری بهش بزنین .
عماد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
هفت جد ما همینطور پنیر درست کردند و خوردند و بی منت دکتر به صد سالگی رسیدند. پاستوریزه هم نبودند . نه خودشون نه گوسفنداشون نه پنیرشون.