از نظر من 2 عامل دلیل این وضعیت شده:1) اکثریت مردم سرخورده هستند و آینده روشنی جلوی خودشون نمی بینند، 2) شرایط نابسامان اقتصادی که اکثریت مردم درگیر آن هستند، انگیزه و انرژی دلسوزی نسبت به جامعه را از بین برده است.
تا وقتي هر كسي با توجه به تخصصي كه داره به كار گرفته نشه،اين بكش بكش ها و منم منم ها تموم نشه، تا وقتي كه يه عده فكر كنن صاحب اين نظام و انقلابن، همين آشه و همين كاسه.
افراد خلاق و کارآفرینجایی درسیستم تصمیم گیریمملکت ندرند شمانگاهی بهترکیب مجلس یادازید همه آنا سابقۀ کارمندی دارد و هیچ یک درد کارآفینان را نمیفهند تمام تصمیمات مجلس خلاصه شده به بن کارمندی تعطیلات کارمندان وام کارمندان انگار نه انگار بخش عمدۀ مردم در بخش خصوصی کار میکنند سهام عدالت اول بین کارمندان تقسیم شد فقط به مالزی نگاه کنید مرد اول مالزی از ماهاتی محمد از بخش خصوصی به نخست وزیری رسید
دلیلش روشنه. وقتی دولت هر روز به بهانه ای یا به روزهای تعطیل اضافه میکنه و یا ساعت کاری رو کم ، مردم هم روز به روز رغبتشون به کار کم میشه. یه مثال واضح همین ساعت کاری ادارات در ماه رمضانه. به نظر شما درسته که به این بهانه ساعت کار روزانه در حد 4 یا 5 ساعت باشه؟ آیا با این طرز فکر میشه انتظار بهره وری و پیشرفت داشت؟ ناراحت کننده تر اینکه مردم در تمام نظرسنجی ها برای افزودن تعطیلات نسبت به این قضیه کاملا" نظر مثبت دارند!
در جواب علی آقا
آقا توجه داشته باشید که دولتی شدن نمی تواند بهانه ای برای کار نکردن باشه، اگه شما به فرمایشات حضرت امام توجه کنید ایشان می فرمایند مردم ولی نعمت های ما هستند. پس کارکنان ما در ادارات دولتی بیشتر دقت کنند چرا که بخش دولتی با بقیه بخش ها فرق می کنه و در اینجا بحث منفعت عامه مطرح می باشد.