به نظر من هر کسی باید از خودش شروع کنه اگه واقعاً میخوایم این اتفاق به سرعت و به بهترین شکل ممکن حل بشه. بالا و پائین هم نداره. البته کار بسیار سختی هست.
هر کس با خودش قرار بگذاره که وقتی شب رفت خونه به کارهایی که در طول روز انجام داده و حرفهایی که زده فکر کنه و ببینه که کجا صادق نبوده و بشمره. بعد سعی کنه از فردا تعدادش و کمتر کنه و برسونه به روزی یکی! بعد هفتهای یکی! بعد ماهی یکی :-) بعد سالی یکی و بعد همه چی گل و بلبل میشه.
فقط این وسط یادمون نره که رطب خورده منع رطب نتواند و حتی اگر بتواند!! اثری نخواهد داشت بلکه بدتر هم خواهد شد!
اصل واساس نظام اداری وسیستم وقوانین اقتصادی کشورمربوط به دوران طاغوت می باشدکه برمبنای تحقیر وتکذیب مردم ، موظف به حفظ منافع آمریکا توسط شاه بوده . پس از انقلاب در این بستر خواستند که احکام اسلام ومردم سالاری را پیاده کنند ، نتوانستند . اگر سازمانی بخواهد مشکلی را حل کند قطعا مردم در جاهای دیگر با مشکلات بیشتر مواجه می شوند . مثال : رئیس سازمان مالیاتی 100% کسبه را متخلف وفراری از پرداخت مالیات عنوان می کند! وعملا می بینیم که مالیات اصناف به روش علی الراس ( چانه زنی وبی حساب وکتاب ) تعیین می شود وتشکیلاتی با ده هاهزار کارمند وعنوان وپست ومقام وهزینه درست شده است . حال اگر روشی هم چون فاکتور فروش وضریب سود واقعی مبنای تعیین سود سالیانه اصناف تعیین شود (سازمان در حال حاضر ضرایب سود را ده هابرابر تعیین می کند واصناف برای احتراز اززیان بیشتر مجبورند پنهان کاری کنند ) قطعا مالیات ها شفاف خواهد شد ودیگر سلیقه ممیز، اثری نخواهدداشت ودر نتیجه احتمالا ده ها هزار کارمند سازمان بیکار خواهند شد . ریشه اکثر فرافکنی ها در تمام ادارات هر سه قوه همین مطلب است و طبعا چاقو دسته خود را نمی برد واز نظام اداری فعلی ( هر سه قوه ) توقع تحول را نباید داشت . جناب آقای دکتر رضائی : شما با سابقه بسیار شفاف وآبدیده شدن در جبهه های حق علیه باطل می توانید با تشکیل کارگروهی خارج از مسئولان فعلی وبا استفاده از آگاهان به مبانی حکومت اسلامی در حوزه ودانشگاه نسبت به طراحی نظام اداری واقتصادی وقوانین اصلی مورد نیاز وزمان بندی ونحوه انتقال از وضع موجود به وضع مطلوب مصوب اقدام فرمائید . کاری که در تبلیغات انتخابات به
آن اشاره می کردید وظاهرا اینک فراموش کرده اید . این مبنای خلاف گوئی مسئولان می باشد که اگر راست بگویند به جاهای دیگر سیستم اداری بر می خورد . پس از انقلاب در همه برنامه ها قرار بوده دولت کوچک شود نه تنها چنین نشد بلکه چهار برابر فربه تر هم شده است . بیش از 80% در آمد کشور هزینه این سیستم فلج وجبران چاله های آن تحت عنوان یارانه وکمک و سوبسید می شود . جناب آقای دکتر یک یا علی دیگر لازم است . قطعا اقدام شما رهبری را هم در این سال تحول اقتصادی شاد خواهد کرد .
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۴
آقاي عزيز
يه بار ديگه مطالب تابناك رو با دقت بخونيد. موضوع فساد اداري نيست. موضوع خيلي خيلي گسترده تر است. موضوع به اجتماع و مردم بر مي گردد نه فقط مسئولين. مسئولين بخشي از اين مردم اند.
متاسفم که باید با شفافیت سخن بگویم تکید وارم به کسی بر نخورد !
وقتی رشد مطالعه کشور این همه پایین است .وقتی که اشخاص کتابخوان به جای عمل به گفته ها ، فقط نقش یک طوطی را بازی میکنند.
وقتی خود پرستی و خود خواهی در جامعه توسط همین مردم رشد میکند .وقتی مردم به گفته معروف فردوسی توجه نمیکنند .( به نام خداوند جان و خرد)
وقتی مردم تاریخ را مطالعه نمی کنند و از تاریخ درس نمی گیرند .
نباید انتظار از صدا سیما و دولت داشت .چ.ن صدا و سیما و دولت در حقیقت مردم اند .
وقتی مردم شجاع نیستند و به جای صداقت به دنبال منعت طلبی هستند . کدام یک از ما متوانیم با اطمینان بگوییم که واقعا در طول زندگی خود با صداقت بوده ایم
با سلام
فكر مي كنم مهمترين مشگل فعلي ما كه بقيه مشكلات مملكت به نوعي به آن وابسته است همين است. مهمترين راهكار براي اين مشكل بسط فضاي آزادي بيان و جلو گيري از تك صدايي است. مشكل بعدي مقدس كردن كردن افراد و نظريات است. مقدس كردن يك موضوع عقلانيت را كاهش داده و زمينه ساز نوعي از دروغ است.
دوری از تجمل گرائی واشرافی گری که آفت همه انحرافات از جمله عدم صداقت وشفافیت اشرافی گری مهمترین باب ورود دشمن (شیطان اصلی وشاگردان آن امریکا و.............)به دروازه نفوذ ناپذیر مومنان است