به اطلاع می رساند تنها کسانی که ثبت نام کرده اند قربانی نیستند بلکه افراد دیگری هم که از آنهادر اوایل سال 80 پول گرفته اند به امید اینکه سرمایه گذاری کرده بودند نیز یادی شود !
سلام من خودم جزو كساني بودم كه پيش خريد كردم وقتي وهميديم پولمون رو از دست داديم ازطريق اينترنت با بقيه هماهنگ كرديم رفتيم مجلس حتي خوده من چند با براي شما ايميل زدم اما شما هم مثل ديگران به اين مشكل بي توجهي كرديدتا اينكه يه روز زنگ زدند گفتند اگه از شكايت خودتون صرف نظر كنيد اون 7.5 رو بهتون ميديم بدون سودي كه توي قرارداد نوشته شده و گرنه تا 4 سال ديگه هم به اصل پولتون نميرسيد ماهم مجبور شديم قبول كنيم سوال من اينجاست به اين كار كلاهبرداري نميگن؟ ربا چي ؟ دزدي چي؟ پس از فردا منم بيام آگهي بدم پول مردم رو بگيرم بهد سه سال فقط اصل پول رو پس بدم هيچ كس هم نميتونه ازم شكايت كنه تازه يه مشكل ديگه كه فقط توي ايران وجود داره اينه كه هركسي كه فروشنده هست يه جوري قرارداد رو مينويسه كه كاملا يك طرفه هست وخريدار حق هيچ گله اي رو نداره بايد سازمان حمايت از حقوق مصرف كننده اينجا به ما كمك كنه راستي تو اين سازمان توي ايران كارمندي هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
من که یاد افراد شرخر می افتم.اونا هم همینطوری به شغل شرفشون مشغولند.یه چک برگشتی را ارزونتر میخرن و با شگردهاشون اونو پول میکنن یا برعکس اینقدر کارد به استخون یه طلبکار میرسانند که طرف به کمتر از اصل پولش راضی بشه.دم سایپا هم گرم.
اینجانب هم پس از آگهی های متعدد و وسیع و گسترده در روزنامه های کثیرالانتشار در تیر ماه 87،مبلغ 7.5 میلیون تومان پرداخت و در فروردین 88 اعلام کردند اتومبیل آماده است و در اوایله اردیبهشت مبلغ 7میلیون و 600 هزار تومان پرداخت کردم لیکن،تا کنون به رغم مراجعات مکرر به محل کارخانه و وزارت صنایع و قوه قضاییه و... هنوز نتیجه ای نگرفتم.
شمارا به خدا حالا که سایپا این شرکت را حدود 1 سال است خریداری کرده هر چه زودتر تکلیف مارا مشخص کنید،زیرا هرچه تماس می گیریم به هفته ها و ماهای بعد مارا موکول می کنند.
در آخر سوال خیلی خوبی مطرح کردید: چرا باید افراد در این کشور اسلامی آنقدر احساس امنیت کنند که براحتی حق مردم را بخورند و فریادرسی هم نباشد؟ تا آنجائیکه بنده می دانم مال باختگان دست به دامان قوه قضائیه، مجلس، وزارت صنایع و ریاست جمهوری شده اند ولی هیچ نتیجه ایی عایدشان نشده است. آیا در آمریکا یا رژیم صهیونیستی هم کسی یا شرکتی جرات دارد حتی یک روز پول مردم را بی دلیل نگه دارد؟ چه رسد به سه یا چهار سال.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۰
دقت کنید همه افراد نه، افرادی! آنقدر احساس امنیت میکنند که...
تمام زندگي ام رادادم مگر بعدازعمري صاحب ماشين شوم هيچ كس جوابگو نيست آقاي غ درويلاي شمال دارد كيف دنياراميكند آقايان ط و ر دركاخ زندگي مي كنند همه اش باپول ماست آيا كسي نيست كه بدادمابرسد خودمان بايدتكليفمان را بااين دزدان يكسره كنيم
محرز و مبرهن است که شرکت سایپا به هنگام خرید شرکت تاپکو تمام ریز اقلام ترازنامه آنرا بررسی کرده و سپس اقدام به خرید نموده . منطقی و عقلایی است که از کل مبلغ قابل پرداخت به تاپکو بدهی این شرکت به بستانکاران را کسر و مابقی را پرداخت نمایدو در خصوص سایر حسابها به همین منوال. حال اگر شرکت سایپا این مبلغ را از مطالبات تاپکو کسر کرده یا نکرده باشد در هر صورت این مبلغ جزو بدهی محرز خریدار(سایپا) میباشد مگر اینکه با نهادهای قانونی ذیربط این معامله مثل ثبت شرکتها یا حسابرس و بازرس مربوطه تبانی کرده باشند که در اینصورت بعید است مشتریان به حق آنچنانی برسند که راضی شوند
تابناک عزیز همین اتفاق به سر 24600 عضو تعاونی برق استان تهران آمده است .بعد از 20 سال از فروش و واگذاری زمین تا الان هیچ کس صاحب زمین نشده است و میلیاردها تومان پول مردم بی بضاعت معلوم نیست چه شده است .این تعاونی هم دولتی بوده .
یک روزی بالاخره تاوان ندانم کاری هایشان را پس خواهند داد