خودم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
این خوراکی ها نهایتا در داخل کارتن بسته بندی و حمل و نقل می شن.
یعنی چی که به خاطر خرد نشدن اینطوری بسته بندی می شن.
چون می خوان قیمت رو بالا نبرن میان مقدار کم تری توی بسته می ریزن
هم وطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
ببخشید ، ولی در مورد چیزی که تحقیق میکنید لطفا از اهل فن نظر بگیرید . همانطور که دیگر دوستان نظر دادن این قسمت خالی و پر از هوا فقط بخاطر سالم ماندن محتیات است ولی اگر مقدار درج شده روی بسته با وزن آن بسته مغایرت داشته باشد این را میگویند دزدی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
خيلي هم خوب است. سم خوشمزه مي خوريد. حالا هر چي كمتر باشد بهتر است.
علی
|
United Arab Emirates
|
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
کلاه برداری در روز روشن. سازمان تعزیرات هم خواب تشریف دارند. مگر کلاه برداری باید حتما بانکی باشد؟ این هم یک نوع دیگرش است
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
اخیرا گفته می شود سازمان های نظارتی با شرط عدم تغییر قیمت محصولات ، به کاهش وزن آن ها چراغ سبز نشان داده اند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
من بسته ای مشابه را در کشورهای خارجی دیده ام با ظاهر و اندازه انچه در بازار ما به فروش میرسد تقریبا سه برابر ان محتوا دارند. بنابراین این نظریه که برای سالم ماندن است صادق نیست. ضمن اینکه همین محصولات هم سال های گذسته حدود 2 برابر اینها محتوا داشتند.
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
جالب اینجاست که هزینه بسته بندی از هزینه محتویات آن گرانتر است یعنی برای یک چیپس 800 تومانی حدود 400 تومان آن برای پاکت است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
تو این مملکت همه فقط دارن حرف میزنن و شعار میدن کو عمل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
استدلالتون کاملا غیر علمی و عوامفریبانه است. نیتروژن و سلفون برای شرکت ها هزینه های زیادی دارد.
سلطانی (کارشناس صنایع غذایی)
|
Finland
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
فضای خالی درون بسته ها با گاز ازت پر می شود تا اولا از خرد شدگی محصول از زمان تولید تا زمانی که بدست مصرف کننده می رسد جلوگیری شود دوما اینکه گاز ازت یک گاز بی اثر که با جایگزین شدن ازت به جای هواییداخل بسته از واکنش دادن اکسیژن با مواد داخل بسته بندی جلوگیری می شود (به طور مثال اگر پفکی به مدت یکی دو ساعت در بیرون از بسته و در مجاورت هوای آزاد بماند آن تردی و مزه اصلی خود را از دست می دهد)
نظرات بیشتر