ای مردمان سر کار ، ای جوش و خروش خورنده های بی کار و باکار ، الان وقت نیاز است به رای شما ، شش سال اسامی بود در جیب ،الان همان اسامی د زیر بغل ، ا ٌف به این دنیای بی دین
بفرموده امام حسین (ع)
اگر دین ندارید ، لااقل آزاد مرد باشید
تاریخ را همیشه قدرت غالب می نویسد اگر طرفدارید یا مخالف صبر کنید مسائل این دولت هم 4 سال دیگر مشخص خواهد شد.
برای دو دولت قبلی هم در زمان خودشان خیلی زنده باد گفتند اگر باور ندارید سری به آرشیو صدا و سیما یا نماز جمعه تهران بزنید.
آقای قلم بمزد اگر یک ریال سواد می داشتی و درک می کردی می فهمیده چه کسانی آرامش ملت را بهم می زنند . این تو و ار بابت هست که خیال می کنید مردم را می توانید با این حرفها گول بزنید شما دست از دورغ نویسی بر دارید مردم آرامش پیدا می کنند
ببين عزيزم
1- با شعار كاري درست نمي شود به فرموده حضرت علي نبينيد چه كسي مي گويد ببينيد چه مي گويد . معمولا آدم هاي كند هوش با حرف سر كار مي روند
2- رئيس جمهور بايد اسم اشخاص خاطي ر بگويد وگرنه مثل خاتمي و هاشمي فرصتش ميگذرد و هيچ اسمي اعلام نمي شود و سر كار مي رويم !
3- چون كسي بناي گفتن راه حل هاي مشكلات را ندارد شورايي تشكيل شود از پاكان زيرك و كساني را كه از حد متعارف بيشتر دارند از اول انقلاب تا كنون را معرفي كنند
4- زمان خاتمي هم همين حرف ها بود و فرصت را سوزاند و الان ايشان با با ژست انقلابي گري نمي گويد . اگر مي ترسيد برويد كنار فكر كنيد در سفر استاني اتفاقي براي شما افتاده!
5- جوانهاي مملكت ميخواهند شرايط مناسب شود .منتظر كسي هستند كه حرف نزند و عمل كند و گرنه از درد ها گفتن هنري است كه اغلب سياستمداران دارند .
6- اصولي براي اين مملكت گذاشه شود كه اگر كسي تخطي كرد منتظر نباشيم سالها كسي بيايد و و مثل معركه گير ها آخر مار را از صندوقچه در نياورد!