موضوع خاصي اتفاق نيفتاده كه اينقدر بزرگش كرديد. چطور شبكه هاي مشهور دويچه وله و سي ان ان و.... تعريف كردند خوب بود . حالا بي بي سي بد شد . ضمنا از اين فرصت ميتوانست استفاده كند و بيشتر خودش را معرفي كند . آيا هيچ فكر كرده ايد كه با اين طرز تفكر و روش برخورد آيا امكان دارد شبكه ها دويچه وله و سي ان ان دوباره در مورد اينگونه موفقيتها گزارش كنند . اينقدر تعصب بيجا را كنار بگذاريم .
ضمن تشکر از این معلم تلاشگر ، مصاحبه ایشان جهت معرفی یک سرباز و معلم نمونه و تلاشگر است و عدم مصاحبه چه نتیجه ای دارد؟!!!!
پاسخ ها
امیر
||
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
الان هر کی از ایران در میره اول یه بار میبرنش بی بی سی که به ایران فحش و اینا بده..
اگر حاضر به مصاحبه می شد فرقی نمی کرد با اون فراری ها..
نتیجه این عدم مصاحبه اعتراض و توهین است به شبکه ای که صاحبانش از در حال توهین به ملت ایران هستند با دروغ هاشون.. در حال گرفتن همه چیز ما ایرانی ها هستند با سیاست های ظریف انگلیسی و اعتراضی است به کسانی که ایران را ویران می خواهند و البته کور خوانده اند..
اعتراض به کسانی که مستند هشت سال جنگ را ساختند و در آن به همه شهدایمان توهین کردند..
افتاد عمو؟!!!
حالا كه اينترنت و دوي چه وله و...اين روستا و اين مرد بزرگ و اين مدرسه كوچك را جهاني كردند چه اشكالي داشت تا از طريق بي بي سي هم جهاني تر مي شد وهم اينكه مسئولين ايران عزيز هم متوجه ميشدند كه سربازي فرستادن بچه هاي ايران جز هزينه چيز ديگري را در بر نداره .پس بهتر نيست تا به اين شيوه از جوانان وطن در همه عرصه هاي علمي و صنعتي و...در هنگام خدمت استفاده بهينه شود.
در ضمن ما مي توانيم از همان شبكه هاي جهاني به نحو مطلوبي استفاده هاي ملي نيز ببريم .البته اگر مانند معلم روستاي جما ل آباد استفاده درست از فضاهاي به وجود آمده را بلد باشيم.
دوستت دارم و از شوق خواندن رزومه ات اشك شوق و حسرت بر چشمانم و در قلبم جاري شد و به ياد روزهاي جواني ام افتادم كه چه بي تكلف بودم و بي گناه ولي از فرصت ها براي خدمت به مردم استفاده نكردم. اي كاش جوانان ما زود دريابند قبل از آن كه افسوس زندگي گذشته را همچون من داشته باشند براي خدمت و دوست داشتن مردم.
سلام آقای شعرانی بزرگمرد دیار ریسعلی دلواری خالوحسین بردخونی آفرین برمردانگی وغیرت اسلامی ایرانیت مردم ایران تاهمچنون حوانانی مثل شما دارند از دشمنان هراسی ندارند.
مگر احمدي نژاد يك روز در ميان با رسانه هاي خارجي مصاحبه ندارد چه بهتر كه افرادي مثل ايشان با رسانه هايي مثل بي بي سي فارسي كه مخاطبان زيادي دارد مصاحبه كنند تا زمينه شناخت و معرفي بيشتري از جوانان ايراني فراهم شود. بدرستي اشاره كرديد كه رسانه هاي مطرحي در دنيا به اين موضوع پرداخته اند حالا بي بي سي هم روش چه اشكالي دارد تفاوتش در مخاطبينش هست كه بيشتر مردم خودمان هستند مگر رسانه با رسانه فرق مي كند مصاحبه شونده هم كه لابد عاقل هست كه توانسته اينهمه توجه را جلب كند به نظرم اگر نظر دولت مساعد بود ايشان مصاحبه ميكرد
همه ما بايد ياد بگيريم كه يك كاري كنيم كه عمرمون يك اثري داشته باشه ، انشاء الله