ولا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم سلام و درود خداوند به فرزندان دلیر و شجاع این مرز وبوم که در طی سالهای دفاع از کیان ملت قهرمان و مظلوم ایران و دینشان همه چیز خود را درطبق اخلاص گذاشتند و با تمام کاستی ها و کمبودها کارهایی ها کردند که حتی در ذهن انسان نیز تصور آن مشکل است . خداوند روح شهدای نیروی پرافتخار هوایی همچون شهید ان بابایی ، ستاری ، لشکری ، ... غریق رحمت خود قرار دهد و خلیانان غیوری که از آن دوران به یادگار ماندند را در پناه خود حفظ نماید .واقعا از خواندن این مطلب بعنوان یک ایرانی از شادی و غرور در پوست خود نگنجیدم .
دم همشون گرم من که موقع خوندن تمام موهای بدنم سیخ شد کسی که کوچکترین آشنایی با جنگ و جبهه داشته میفهمه این کار یعنی چی هر کی بتونه این مطلب رو برا بقیه بفرسته و این کارو نکنه خیلی نا مرده اینو برا همه بفرستید تا مردم بدونند ما 8 سال چطور جنگیدیم
با سلام. بنازم به ايمان، همت، شجاعت و شهامت دليران مخلص و بي نشان وطن. واقعا دستمريزاد. يك سوال: آيا نميشود اين حماسه هاي پر شكوه را در انواع قالبهاي هنري جاودانه كرد تا نسلهاي آينده به گذشته خود بيش از پيش افتخار كنند؟