تضاد اصلي ايران با ترکيه در بحران سوريه بر حفظ منافع ژئوپلتيک ايران استوار است. سياست منطقهاي ايران متمرکز بر تقويت «اتحادها و ائتلافها» با گروهها و دولتهاي دوست در منطقه است. خروج ترکيه از موضع سنتي حزب «عدالت و توسعه»، يعني تمرکز بر نقش ميانجيگرانه يا به صفر رساندن مشکلات با همسايگان و در پیش گرفتن موضع جانبدارانه در بحران سوريه درست در مقابل سياست منطقه اي ايران يعني حفظ توازن قواي کنوني است
خدارو شکر چهره ترکیه از پشت نقاب داره نمایان میشه. کشوری که مدت ها ژست گرفت که ضد اسرائیل و این حرف هاست. به امید خدا ایران با تدبیر و قدرت، خودش رو اثبات خواهد کرد. و روزی برسه این نامیک تان از این حرف های نسنجیده که زده پشیمون بشه.
پاسخ ها
هادي از اهواز
||
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۸
ملت تركيه و نبايد با دولت تركيه يكي كنيم .
مرگ بر دولت لائيك و صهيونيستيي تركيه .
ما از زمان پیروزی انقلاب تاکنون یک دشمن بالقوه بنام ترکیه داشته ایم.گرچه حرفای اقای سفیربرای دلخوشی غربیها بوده ولی جنگ قدرت در منطقه یک واقعیت است ونه ترکیه ونه رژیم صهیونیستی ونه عربها ایران قدرتمند را تحمل نکرده ونخواهند کرد.وعلت این همه تحریم هم این یک حرف است که ایران قدرتمند نشودوگرنه انها از بمب هسته ای نمی ترسند چرا که خود هزاران بمب هسته ای دارندوهمین ترکیه چندین بمب هستهای در پایگاه اینجرلیکش وجود دارد.مسئولان کشور بدانند انها یک پشتیبان بیشتر از ملت ندارند بنابراین بیشتر به مردم خدمت کنند.
پاسخ ها
وحید
||
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۸
باهات کاملا موافقم.ملت ایران خیلی مظلوم.دریغ از یک ذره احساس مسئولیت مسئولان ایران.به مردم خدمت کنن نه به تعداد خاص