من نمیفهمم اون آقای که میگه نقطه تعادل ۱۳۵۰-۱۴۰۰ با چه منولی اینو میگه؟! وقتی دلار تو بازار جهان و دولتی ۱۱۰۰ تومن هستها چون دلال بعضی جای صنعت تو کشور ما داره میگیره ۵۰ تومن تو ۶۰ تما اختلاف قیمت طبیعی نه ۳۰۰ - ۴۰۰ تومان. تبنکیا شما هم نمیخواد بیخودی بازار داغی کنید که دلار گرون باشه اشکال نداره ولی ثابت باشه، دلار باید ثابت باشه درست ولی باید به قیمت منطقی؟!!! حالا اینم چپ نکن دوباره تو که خوب بلدی!! :)
افزایش نرخ ارز در بلند مدت به نفع تولید و اقتصاد است. این همان سیاستی است که چین سالها در پیش گرفته است و حتی زیر فشار آمریکا هم نمیخواهد از آن عقب نشینی کند. دوران گذار نرخ ارز و رسیدن به نرخ جدید تعادلی به سرعت طی خواهد شد و شاهد ثبات در یک قیمت بالاتر خواهیم بود. ضمنا شرکتهایی که متضرر میشوند، واردکننده ها هستند، زیرا افزایش نرخ ارز باعث کاهش واردات میشود. لطفا در مورد شرکتهایی که صادراتشان به عراق در حال افزایش است نیز گزارش تهیه کنید تا ابعاد موضوع کاملا روشن شود.
پاسخ ها
ali
||
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۱
متاسفم برای این نظرتان
اکنون تولید و واردات به هم تنیده اند مگر همه تولیدات افتابه است که همه قسمت هایش در داخل تولید شود.
این مهمه که گوجه فرنگی در اکثر میوه فروشیهای سر کوچه ها پیدا می شه مهم نیست چه به سر بازرگانان و قراردادهای آنها میره و تازه کالا بعد از مسیر طولانی دور زدن تحریم با این قیمت ارز به چه قیمتی وارد کشور میشه
پاسخ هم که معلومه : کار بازرگانی نکنند آقا ! بهر حال خدا قبول کنه ان شا الله...
عاقبت دروغ وریا همین است بعضی فکر می کنند مردم نباید خیلی از چیزهای عادی را هم بدانند . بالاخره تاثیر تحریم ها روز به روز عیان تر می شود وما حاضر نیستیم واقعیتها را بیان کنیم . خدا به فریاد برسد که حضرت علی هم از فقر می ترسید با این اوضاع واحوال بسیار آینده سخت وناگواری در انتظار ماست بجز اینکه تدبیر نو اندیشیده شود !
طفلک من بانک مرکزی دیگر می خواستی چه کند . دلار را خودش عمدی میخواهد بالا ببرد و هم نفت را گران میفروشد و هم دلار را به مردم منتهی از طریق آزاد. دلش به حال مردم نمی سوزد که . دارد سرمایه جمع میکند کسری بودجه خودش را از طریق من و تو بالانس کند . و یکی هم اینکه پس هدفمند کردن به چه درد میخورد . خودشان علنی گفتند که ما اصلا نمی خواهیم به نفع کسانی که دستشان به دهنشان می رسد حتی مابالتفاوت یارانه را بدهیم .البته در ظاهر . اینها فکر میکنند کسی با دلار کار دارد که مرفه است نمی دانند و یا بحساب نمی اورند که خرید و وارد کردن همه چیز ( موتد اولیه و غیر مواد اولیه ) که مردم مصرف کننده اصلی آنها می باشند به دلار است .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۱
کاملا با این نظر موافقم که دولت هروقت کسری بودجه پیدا میکنه از مردم میچاپه . این موضوع برای شرکتی که من کار میکنم اتفاق افتاده
گران شدن ارز برای مملکتی که بیشتر کالاهای مصرفی آن وارداتی است بیشترین لطمه را به مردم آن کشور می زند و البته دولتش از این طریق برای خود بودجه ای تامین می کند که خود باعث تورم دو چندان برای آن کشور می شود به عنوان مثال قبلا" با 5 دلار یک موس یا وسیله را از چین وارد می کردند و ما آنرا 5000تومان می خریدیم اما حالا بازرگان دولتی ما همان 5دلار را میدهد ولی از ما 7500تومان می گیرد البته کسبه نیز قیمتها را افزایش می دهند ولیکن من کارمند درآمدم بیشتر نشده است تا بتوانم این 2500 تومان کسری را جبران کنم. برای امثال خودم که کارمندیم با افزایش حقوق 6درصد در سال.