یه مشکلی هم که در پرداخت های اینترنتی هست و خود من دو بار با این مشکل گریبان گیر بودم اینکه یک قبض رو که شما با اینترنت پرداخت می کنید حتی بعد از دو روز دوباره می شه اونو پرداخت کرد و هیچ نوع پیامی دیده نمی شه که نشون دهنده این باشه که این قبض قبلا پرداخت شده
تو آپارتمان فقط من اینترنت دارم و قبضهای همسایه ها رو (بدون دست مزد) من پرداخت می کنم
این کار نیاز به بستر IT مناسب داره. همه باید به اینترنت دسترسی داشته باشند(البته بدون قطع شدن خطشان). در ضمن پایگاه داده هایی که قبوض را نگهداری میکنند هم همیشه سالم. یعنی قبضهای هر دوره در محل امن و همیشه قابل دسترس.
بهتر نیست کلیه قبوض را برداریم و با یک تغییرات کوچک در کنتورها یا در سیستم به سمت خرید خدمات اب و برق و گاز و ... به صورت خرید شارز (شبیه ان چه در سیم کارت های اعتباری عمل می شود) برویم تا هر کس متناسب با نیاز و توانش شارژ بخرد و ملزم به صرفه جویی شود و از طرف دیگر دولت با دردسرهای کنتورخوانی و چاپ قبوض و رساندن به درب منازل و معوقات مشترکین مواجه نشود!
ضمن عرض سلام ادب و احترام
ظاهرا" از موضوع حذف قبوض می توان دریافت که هدف کاهش هزینه های صادر کننده قبض است اما این موضوع موجب انجام اموری ( اینترنتی ، تلفنی و ... ) توسط مشترکین میگردد که هزینه ای هم به همراه خواهد داشت مانند هزینه اینترنت ، هزینه تلفن و ... که به مشترکین تحمیل مش شود . آیا
این عدالت است که همیشه هزینه به مصرف کننده منتقل شود . به نظر میرسد قرائت های جدیدی از عدل و انصاف در حقوق مردم بوجود آمده . این امور عین ظلم ا ست . اگر قرار است قبوض حذف شوند و یک طرف استفاده و طرف دیگر ضرر کند آیا این عدالت است ؟ همه افراد هم که به اینترنت آشنائی ندارند ، اینها چه باید بکنند ؟
اگر به دنبال عدالت هستید می بایست مجموع کاهش هزینه صادر کننده قبوض را با مشترین بطور مساوی تقسیم کنید تا عدالت رعایت شود . اگر در این مورد شک دارید می توانید از مقام معظم رهبری که ما همه مطیع اوامر ایشان هستیم موضوع را سوال نمائید هر چه آقا بفرمایند عین عدل است .
یادمه چندسال قبل منو بخاطر نداشتن آدرس مغازم روی فاکتور صد هزار تومان جریمه کردند و مجبورم کردند فاکتور رسمی بدم به یک کیلو جنس.حالا برای خودشون اینا اسرافه.نمیدونستم این طرح فقط تو گیلان اجرا میشه.بخاطر بی سرو صدا بودن مردم گیلان
پرداختهای الکترونیکی حسن بزرگی است ولی شرکت مخابرات ایران میبایست اولا" تکلیف آبونمان و ودایع مردم را مشخص نماید در گذشته بابت یک خط همراه شش میلیون ریال دریافت نموده الان ایرانسل دو عدد سیم کارت را پنج هزار ریال میدهد پولهای مردم میبایست مسترد گردد ثانیا" صورتحساب مردم میبایست حداقل از طریق میل بمردم اعلام گردد.
با سلام ، به عنوان یک مسئول قبوض تلفن ثابت در شرکت مخابرات استان تهران عرض میکنم قبض همچنان صادر خواهد شد.فقط طرحی در دست اجرا داریم تا چنانچه مشترکی تقاضا کند قبض برایش ارسال نشود ،این کار انجام و در قبال آن 150 تومان به وی تخفیف داده خواهد شد.همچنان سامانه های 1818 و درگاه الکترونیک از سایت tct.irبرای پرداخت فعال هستند.آنچه مهم است مدیران مخابرات استان به صدور و ارسال قبض به عنوان یک پل ارتباطی با مشتریان نگاه میکنند و از دست دادن این پل را اجتماعی و اقتصادی نمیدانند. با تشکر
پاسخ ها
saeed
||
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
باسلام من كه واقعا كلافه شدم دقيقا بااين مشكل روبروهستم قبض نمي فرستند تامن بدانم اين هزينه بابت چه چيزي است تازه اين كاررو بابت تلفن همراه هم دارند اجراء مي كنند چون خطي كه من دراختيار دارم مربوط به شركت است وبراي سند هزينه فيش ويا بهتر اينكه (فاكتور)لازم است هميشه مشكل دارم تازه گاها مواجه با قطع تلفن مي شوم كه بايد مبالغي هم به عنوان جريمه وصل و...بپردازم .
بابا توروخدا دست ازسر ملت برداريد من حق دارم بدونم بابت چه چيزي دارم هزينه مي پردازم .ملت خيلي خوبند بيخود هي ناراضي تراشي نكنيد.
سلام
من هر بار قبض تلفنمو غیر حضوری دادم متاسفانه قطع شده!!!
وقتی هم مراجعه میکنم، طرف یه کم با سیستمش ور میره و میگه این کد رهگیری تو سیستم نیست!!!
من ساکن خوزستانم.
ضمنا اون دسته از ملتی که اینترنت ندارن باید چیکار کنن؟
فکر کردین کافی نت ها واسه پرداخت قبوض چقدر میگیرن؟
تو آپارتمان فقط من اینترنت دارم و قبضهای همسایه ها رو (بدون دست مزد) من پرداخت می کنم
کامران از تبریز