ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
سال 79 سربازی به فروش می رفت، خیلی از دوستان من از دانشگاه انصراف دادن و سربازی رو خریدن. من و افراد زیادی مثل من گفتیم که مملکت قانون داره پس از فراغت از تحصیل می خریم و بر همین مبنا بر پایه رهنمود های رهبر عزیز، ازدواج دانشجویی کردیم و هدیه ازدواج رهبری را هم دریافت کردیم. اما کمی بعد علارغم وجود نیروی مازاد قانون را رعایت نکردید. ما هم که زندگیمان را شروع کرده بودیم و آنقدر درگیر هزینه های زندگی بودیم که بعد از فراغت از تحصیل امکان رفتن به سربازی میسر نشد و فقط چشم به راه معافیت رهبری بودیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
من سال اخر کارشناسی ارشد بودم و با این امید که بعد از دانشگاه سربازیم رو میخرم ازدواج کردم ولی متاسفانه فروش سربازی متوقف و تمام برنامه هام به هم ریخت و من که متاهل شده بودم مجبور شدم کار کنم و نتونستم سربازی برم و تا الان که 34 سالمه و کلی از زندگی عقب افتادم و زجر کشیدم.
سردار کمالی عزیز ،درسته که من و امثال من کوتاهی کردیم ولی تغییر یک شبه قانون توسط شما هم مزید بر علت نبود!؟
آیا 10 سال محرومیت برای ما کافی نیست!؟
باور کنید با این هزینه های بالای زندگی و اجاره خانه توان رفتن نداریم.
لطفا فکری به حال ما بکنید که بیشتر از این عذاب نکشیم و شرمنده زن و بچه نباشیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
آقای کمالی آیا این انصافه که به یکباره
بخاطر چندروز افراد از معافیت
بالای 59 سال محروم بشن؟
شماکه 59 سال
و11 ماه رو بی انصافی میدونیدچطور تغییر یکباره قوانین و برهم خوردن زندگی عده زیادی رو عدالت میدونید؟
چطور بخاطراختلاف
یکی دو ماه یاحتی چند روز که باقانون شما مردم از معافیت به یکباره محروم میشن رو بی انصافی نمیدونید؟
چطورانصاف شمااجازه میده بافاصله چند روز و چند ماه یکی معافیت بگیره ولی به یکباره دیگری محروم بشه؟آیا این همان 59 سال و 11ماه که شما ازش به عنوان بی انصافی یاد کردیدنیست؟؟؟حتی بدتراز اون نیست؟؟؟


چطور شما 59 سال رو بی انصافی میدونید درحالی که طبق قانون فعلی زیر 59 سال هم درصورت نیاز به مراقبت معافیت اعطا میشه؟قانون فعلی منصف ترین قانونیه که هست اما شما دارید قانون رو تغییر میدیدبه بی انصافیه محض.
آیا برای اجرای این قانون زمان
بیشتری نباید داده میشد؟
نگاه کنید به
نحویه اجرای قانون جدید نظام
آموزشی که ابتدایی 6 سال شد و پیش دانشگاهی لغو
شد,
زمان اجراش رو به روال طبیعی گفتند که این قانون برای دانش آموزانی اجرا خواهد شد که اولین گروهی باشندکه
به مدرسه ورود پیدامیکنند,این یعنی اینکه اولین دانش آموزان
ورودی که به سن پیش دانشگاهی خواهد رسید این مقطع پیش دانشگاهی حذف خواهد شد,یعنی اینکه چندسال دیگه.همین طور نگاه کنید به قانون حذف کنکور
که بعد از اعلامش
چند سال به طول خواهد کشید و برای اولین دانش آموزانی که با قانون جدید تحصیل کردند اجرا خواهد شد نه الان.
یک زمان بندی نمیخواد؟
شما گفتید شرط سنی حذف شده و هر کسی که پدرش نیاز به مراقبت داشته باشه معاف میشه,من به متن نوع بیماری که معافیت تعلق میگیره نگاه کردم شرایطش طوریه که خدایی نکرده فقط به کسانی تعلق میگیره که رو به مرگ باشن!!!!!این چه قانونیه؟
پدر من هیچیک از شرایط معافی شمارو نداره اما چند ساله که من بعنوان تنها پسر خانواده همه کارهای خانواده و خونه رو من انجام میدم,از خرید نان و وسایل زندگی تا پرداخت قبوض.........ظاهرا قانون شما تعلق نمیگیره اما وابسته به کمک من هستن برای کارهای روزمره.درسته که درکل با قانون شما سالم شناخته میشه اما بالاخره سنی ازشون گذشته و نمیشه تنهاشون گذاشت.من از خرداد89 بهم معافیت کفالت با این قانون تعلق میگرفت اما تاالان بنابه مشغله زندگی ومشکلات روزمره نرسیدم برم اقدام کنم,اما به یکباره شما قانون جدید میدید که حق ماروپایمال میکنه,تکلیف ما چیه؟آیا نباید مهلت داد؟آیا نباید مثل بقیه قوانینی که ذکر کردم برای مشمولین جدید این قانون اعمال بشه نه قبلی ها؟
مشمولین جدید که تازه به سن 18سال خواهند رسید مشغله سربازی ندارن واصلا الان بهش فکر نمیکنن و درنتیجه میتونن براحتی خودشونو باقانون تازه وفق بدن ولی ما چی که خودمونو به این قانون دلخوش کرده بودیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه انصاف و عدالتتون کجارفته؟؟؟؟؟
از رهبر انقلاب خواهش میکنم التماس میکنم که این قانون رو اصلاح کنید,تنها چاره کار شمایید.
....
ناشناس
|
Denmark
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
لطفا در مورد مشمولین بالای 30 سال پیام ما رو به مسئولین برسونید. اینکه وضعیت غایبان با غیبت طولانی و سن بالا چی میشه. اگه هدف تنبیه کردنه که ما توی این ده پانزده سال به خاطر محرومیت از اشتغال و تحصیل خودبخود تنبیه لازم رو شدیم. حالا با 35 سال سن و زن و بچه خدمت رفتن ما که دیگه سلامت جوونها رو هم نداریم چه دردی رو دوا میکنه. آثار منفی به زور فرستادن چنین کسایی به سربازی (چون دارای مسئولیتهای خانوادگی هستن و باعث از هم پاشیدن خانواده شون میشه) برای جامعه خیلی زیاده.
پس خواهشا برای تبیه این دسته از غایبان مجازات دیگه ای غیر از سربازی رفتن (مثلا جریمه مالی) در نظر بگیرید.
ليدا نادري
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
با عرض سلام خدمت جناب آقاي كمالي
جناب من با همسرم سال 1385 ازدواج كردم وايشان به خدمت رفتند بعداز گذراندن دوره كد ازاصفهان به مشهد آمدند وايشان را به خاطر دو روز غيبت ليسانسشان را مارداني كردند در صورتي كه برگه مرخصي پزشكي بردند با اين حال با ضربه اي كه ايشان خوردند در مشهد به سربازي ادامه دادند ودرحين خدمت پدر ايشان فوت كردند وضربه روحي بدي خوردند وديگر نتوانستند خدمت كنند والان هم به دليل مخارج زندگي قادر به خدمت نمي باشند از شما خواهش مي كنم بنده را راهنمايي كنيد واقعا مشكلات زيادي دارم به جايي رسيده كه همش از ادامه ندادن خدمت به مشكلات زيادي برمي خوريم تو رو خدا كمكم كنيد ممنون از شما