عرض به حضور در این زمینه خود خانم وزیر هم توجیه مناسبی به عمل نیاوردند واقعیت مطلب اینست که در کنار مسئله رازداری پزشکی ،مسئله مهم مسئله امنیت جوامع انسانی است با یک بیمار ایدزی می بایستی مانند یک انسان رفتار شود ولی با ظرافتهای خاص خودش ولذا توصیه میگردد که پایه و اساس رفتار با یک بیمار ایدزی مشاوره درست با وی است تاحدی که او در قبال جامعه و اینکه نباید جامعه را آلوده کند احساس مسولیت کندتاحدی که خودش داوطلبانه به همسرش یا همسر آینده اش بیماری اش را اطلاع دهد نه اینکه بالاجبار یا بدون اطلاع او به همسرش خبر دهند ویا مانع ازدواج او شوند،در این صورت فکر میکنید عکس العمل بیمار چگونه خواهد بود انتظار دارید راه بیفتد در جامعه واز سر کینه افراد جامعه را تهدید کند؟بهترین کار اینست که این بیماران اولا به عنوان یک انسان دردمند ثانیا به عنوان بیماری که جامعه به همکاری او نیاز دارد مورد حمایت قرار گیرد.در هیچ کشور مترقی نیز این آزمایش برای ازدواج یا کار یا... اجباری نشده است.بهتر است دراینگونه مواقع اجازه دهید کار بصورت کارشناسی انجام شود تا احساسی.
اخه اونی که این مقاله رو نوشته حداقل یه مطالعه ای باس می کرد. شما می تونید حامل ویروس ایدز باشید ولی دو دوره کمون باشید و ازمایشها هم اونرو نمی تونه نشون بده. ولی از نظر بیماری شما ناقل بیماری هستید.
آزمایش روتین عفونت HIVمثبت کاذب بالایی دارد و آنجام این آزمایش بدون برنامه ریزی کافی عواقب زیادی دارد و در هیچ جای دنیا انجام نمی شود . ضمنا این مساله کاملا پزشکی وتخصصی است و اصلا ظرفیت تبدیل شدن به یک سوژه ژورنالیستی را ندارد.