« امیر در بالا گفته که آموزش زبان مادری داستان دیگری است که دشمنان وایران ستیزان برای بیگانه کردن فرهنگی مردم ایران و ایجاد گسست میان مردم ایرانی،به هم بافته اند». یعنی چی امیر؟ پس چرا فارس ها با زبان مادی خود آموزش می بینند، می خوانند و فکر می کنند و می نویسند و... یعنی کردها، ترک ها، ترکمن ها، بلوچ ها، گیلک ها و... نباید با زبان مادری خود آموزش ببیند، آموزش آنها ایران را برباد می دهد. ایرانی که با آموزش زبان اقوام و ملیت های ایرانی نابود شود، بهتر نابود شود، چرا به زور می خواهید آن را به هم پیوند دهید. این فکر نابخرادانه شماست که فکر می کند با آموزش زبان های دیگر اقوام غیر فارس همبستگی ملی به هم می خورد نه اتفاقا باعث تقویت هویت ایرانی و ملی می شود...
امید است نمایندگان مجلس نهم نظریه فدرالیزم اقتصادی دکتر رضایی را با عنایت به تجربه موفق آن در کشورهایی همچون هنوستان ، آلمان ، سوییس ، آمریکا و ... در تصویب قوانین جدید مد نظر قرار دهند .
در نظرات ارائه شده آموزش زبان محلی محور بحث ها می باشد در صورتی که تمرکز کتاب بر فدرالیسم اقتصادی است و موضوع زبان محلی بخش حاشیه ای آن می تواند باشد . امید است فارغ از جهت گیری های سیاسی این موضوع تبیین بیشتری پیدا نماید.
آقای دکتربا سپاس از دیدگاهتون؛
ای کاش دیگر مسئولان ودست اندرکاران کشور نیز این دیدگاهها را داشتندچراکه اگه دراین سی وسه سال عمر انقلاب عزیز اسلامی افراد کوته فکری نبودند وحداقل اصول قانون اساسی را که همین مسئولان نظام آن را تدوین کردند به اجرا می گذاشتند شاید تاکنون بسیاری از مشکلاتی را که هم اکنون گریبانگیر آن بودیم نداشتیم و وضعیت کشور درتمامی عرصه هابهتر از این می شد.
میدونم که این درج نمی کنید
زبان محلی چیه؟ ما زبان مادری داریم مگه کره محلی؟ ما چیزی به اسم زبان محلی در زبان شناسی نداریم. همین افکار نشان دهنده تبعیض و درجه بندی نمودن شهروندان داره. اصلاحش کنید.
جناب اقای رضایی لازمه رشد اقتصادی در گروی رشد سیاسی هستش.تا زمانی که احزاب ازادانه در هر طیفی که هستند به بیان دیدگاه نپردازند .فدرالیسم اقتصادی هیچ سودی نخواهد داشت