انجام اين اتفاقات از سوي امريكا و متحدانش در مورد سوريه قطعي است تانتايج زير بدست ايد: حذف بشار اسد وقطع دست بلند ايران از سوريه وپس از آن خلع سلاح حزب الله وسپس حمله به ايران
ان الذین قالوا ربنا الله ثم استقامو فلا خوف علیهم ولا هم یحزنون
با ایمان و استقامت در راه حق بار دیگر کلام خمینی کبیر ثابت خواهد شد که گفت: «آمریکا هیچ غاطی نمی تواند بکند.»
در صورتی که ما با استقرار پدافند موشکی خودمان در سوریه به مقابله تما م عیار از ملت ودولت سوریه بپردازیم وهواپیما های جنگی دشمنان مشترک سوریه و درواقع ایران را چه باخلبان یا بدون خلبان در اسمان متلاشی کنیم مطمئنا اقتدار و ابهت کمرنگ شده خودمان را بین کشورهای دوست و دشمن بطور کامل بدست خواهیم اورد .
اینها اول بیایند قبل از حمله به سوریه یک طرح مشخص پدافندی برای دفاع از پایگاه های حساس اسراییل داشته باشند که ماشاءالله کم هم نیست تا لااقل خسارات به دست آمده بیش از عایداتشان نباشد.
اگر از سوریه پشتیبانی مناصبی صورت بگیرد آمریکا هیچ غلطی نمی کند،سوریه هم باید سعی کند دامنه درگیری را به کشورهای دیگر بکشاند تا آنها هم از نا امنی بی نصیب نمانند
آمین