واقعا جای تاسف داره واسه کشوری که یکی از ثروتمندترین هاست چه در منابع زیرزمینی چه در منابع انسانی(دکتر،مهندس...) و ....
فقط خدا به داد این مردم بیچاره برسه!
لطفا منتشر کن تابناک عزیز.
مشکل اساسی این مملکت در ضعف نظام بیمه ای کشور هست. شما ببینید در بعضی خانواده ها برای یک نفر چند دفترچه بیمه درمانی وجود دارد (مثلاً خانمی خود کارمند است و بیمه است، از طرف همسرش هم که کارمند است بیمه دارد و هنوز از طرف پدرش هم دفترچه بیمه دارد) ولی بعضاً افرادی وجود دارند که تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند. دولت باید طوری برنامه ریزی سازمانهای بیمه گر را انجام دهد که همه افراد جامعه شمول بیمه قرار گیرند. در درجه دوم افرادی دارای هوش اقتصادی بالا را در مسند سازمانهای بیمه ای کشور بگمارند که با برنامه ریزی صحیح و علمی بتوانند شرکت های بیمه را سودآور کنند تا آنها هم بتوانند از بیمه شوندگان خود حمایت نمایند. به امید روزی که بنا به گفته مقام معظم رهبری، چنانچه فردی در خانواده ای بیمار شد، فقط دغدغه درمان بیماری داشته باشد نه دغدغه مالی درمان بیماری. به هر حال رابطه پولی بیمار و پزشک باید حذف شود و طرف حساب مالی پزشکان می بایست سازمانهای بیمه گر باشند.
تابناک واقعا زدی به هدف. بیمه تامین اجتماعی که هیچی! میری دکتر برای ویزیت دفترچه قبول نمیکنه. قبول کنه هم نهایت 2000 تومان رو بیمه میده بقیه رو مریض. داروخانه هم فقط سرماخوردگی و استامینوفن و داروهایی از این قبیل رو با بیمه میده .بقیه داروها که اغلب گران قیمت هم هستند تحت پوشش بیمه نیست. در نهایت هم 30% تامین اجتماعی و 70% مریض پرداخت میکنه. حتی یک آزمایش خون برای چکاب با دفترچه حداقل 45000 تومان برای مریض هزینه داره. یا عکس از فک بالا و پایین دندان 46000 تومان هزینه داره. میمونه یه بیمارستان میلاد و کلیمریض که برای یک MRI باید 2 ماه تو نوبتمنتظر بمونن.
بهتر است دولت بجاي چاپ دفترچه بيمه همان كاغذ را صرف چاپ دفترچه يادداشت براي بچه ها كند تا لااقل كمي در مخارج صرفه جويي شود.
براي 4 قلم دوا مبلغ حدود 8000 تومن پرداخت كردم كه فقط يكي شامل بيمه بود.جمع مبلغ 4 قلم دوا حدود 6000 تومن ميشد .وقتي اين را به داروخانه دار گفتم در جواب گفت كه حق فرانشيز كم شده.يعني دفترچه بيمه نه تنها باعث كم شدن هزينه ها نشد بلكه باعث رشد مبلغ درمان شده است.بيمه درماني نيز فقط در عملهاي بزرگ داراي ارزش است كه براي هر كسي 3-4 بار در طول عمر پيش ميايد.
از اینکه سرکار خانم وزیر واقعیات را وارونه جلوه نداده تا مجلس و شما تابی عزیز خوشحال و خرسند شوید بسیار به آینده این دستگاه با وجود چنین وزیری امیدوار شدم. صداقت و راستگویی و انتقاد بر خود مقدمه عمل است. متاسفانه عادت کردیم تا دروغ بشنویم و کارهای نشده را تمام شده بخوانیم . باید به وزیر محترم بهداشت تبریک گفت که در این شهر آشوب که الحمد الله همگان در کارهای خود موفقند شجاعت و صداقت کافی دارد تا از محل اشکال سیستم را بازگو کند. باید این مسئله در مجلس مطرح شود. مجلس هم بخشی از داستان است. باید واقعیت را بشنود و به آن پاسخ دهد. نباید مانند هفتاد سال پیش منتظر بود تا طناب تنگ مرگ بر گردن آویخته شود تا از سر ناگزیری اقدامی حیاتی صورت گیرد. باید به چنین وزیری مدال افتخار داد که بر کار دستگاه و یا بر مشکل موجود واقف است و آنرا اظهار می دارد در مجلسی که باید برای آن اندیشه کند و راه حل ارائه دهد. به امید اینکه همه مسئولین مملکت چنین رویه ای را در پیش گیرند تا مملکت از مصیبت دروغ رهایی یابد.
به عنوان يك پزشك با اطمينان ميگويم بر خلاف ادعاهاى مطرح شده ، بعد از اجراى طرح ناقص و غير كارشناسى پزشك خانواده شرايط براى مردم به مراتب بدتر از گذشته خواهد شد
از هزینه 100 هزار تومانی یه بیماری سهم دفترچه تامین اجتماعی شد هزار تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدایا تا کی میخوای صبر کن تا کی؟؟؟تا کی؟؟؟