متاسفانه بعضي از اين ادم هاي لا ابالي روي خوانندگان لس انجلسي را سفيد كرده اند ... و جالب اينجاست كه كليپهاي مبتذلشان كه اتفاقا در ايران فيلمبرداري شده اند ،به كرات از شبكه هاي ماهواره اي پخش مي شود .
اگر وزارت ارشاد بر اساس ضوابط مدون و به دور از کج سلیقه گی ها به رپر ها مجوز می داد، این پیوند نامیمون و غیرطبیعی بین رپ و کلام رکیک بوجود نمی آمد.
تولید کنندگان فرهنگی بسیاری از کشورهای مدرن با ترکیب ژانرها از جمله ژانر رپ با ژانرهای بومی و کلاسیک، به موسیقی هایی رسیدند که هم عناصر جذاب ژانرهایی مثل رپ در آنها وجود دارد و هم از ابتذال دور است و هم با ایجاد یک هویت جدید، پیوند این موسیقی با گروه های منحرف نیز شکسته شده است.
لازم است که وزارت ارشاد برسی دقیقی روی دستگاه های فرهنگی کشورهایی مثل ژاپن و کره انجام دهد تا بتواند به الگوهای خوبی برای کنترل های ایجابی (و نه صلبی) برای موسیقی جديد دست پیداکند.
کلاهتان را بالاتر بیندازید مبارزه مخفی که صدا و سیما و سایر رسانه های گروهی با موسیقی سنتی و اصیل راه انداختند الان دارد ثمره اش را نشان می دهد تمام برنامه های صدا و سیما شده است موسیقی پاپ که از ریشه یک موسیقی غربی است بابا اصالت خودتان را حفظ کنید و اجازه ندهید فرهنگ غربی با چهره های مختلف وارد فرهنگ ما بشود .موسیقی پاپ هم یکی از این نوع چهره ها می باشد .
اگه توجه کنین بیشتر مخاطبان این خواننده ها افراد زیر 20 سال هستن که هنوز شخصیتشون کامل شکل نگرفته. اگه وزارت فرهنگ و ارشاد بتونه سر و سامانی به وضعیت رپ بده و به آنهایی که خواندنشون مشکلی نداره مجوز بده شاهد کاهش خوانندگان مبتذل هستیم.
جهت اطلاع دوستان عزیزی که نمی دانند عرض کنم که فلسفه وجودی موسیقی رپ اعتراش خشن به قوانین موجود جامعه، نوع زندگی مدرن، سیاست ورزی و ... در جوامع بشری است، از این رو موسیقی رپ ماهیتاً با خود فحش و دشنام رکیک را همراه دارد (نه در ایران، که در همه جای دنیا). به همین دلیل هم هست که یکی از این رپرها گفته به امید روزی که مردم ایران تحمل فحش شنیدن را داشته باشند؛ چون فحش دادن و فحش شنیدن یکی از اجزای این نوع موسیقی است. بنابراین یا باید مردم ما با فحش شنیدن (آنهم از نوع رکیکش) کنار بیایند، یا دولت موسیقی رپ را محدود کند (که ظاهراً این راه برگزیده شده است) و یا اینکه بپذیریم بخشی از جامعه ما (عمدتاً جوانان) هنجارهایی را انتخاب کرده که باقی جتمعه آن را برنمی تابد، در نتیجه باید اختلاف سطح فرهنگی بین گروه های مختلف اجتماعی را در جامعه به عنوان یک اصل بپذیریم. در این صورت جامعه خودبه خود یا آدم های غیرنرمال را طرد می کند، یا اکثریت جامعه به همان شکل درمی آید...
گر اين آقايان به اصطلاح خواننده اطلاعاتي در خصوص نت و آواز و كلاً موسيقي داشتند آنوقت بروند كنسرت بگذارند و مثلاً خواننده بشوند. باور كنيد خيلي از اين آقايان هنوز سازها را بصورت كاملاً نميشناسند و اسم خودشان را گذاشتهاند خواننده و اي كاش شعر و لفظ درست و مناسبي استفاده ميكردند. الفاظ ركيك، مستهجن، به دور از شعور و ... همگي در متن اين به اصطلاح خودشان رپرها به وفور يافت ميشود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
کنسرت گذاشتن ولی اینجا نه، توایرانی که اجازه کنسرت حتی به موسیقی سنتی هم نمیدن نمیشه