یکی از صفات بد ما حرص است
مثلا در هفته های گذشته مرغ گران شده دیروز بنده به اصرار خانم رفتم مرغ بگیرم دیدم جلوی مرغ فروشی در کمال تعجب یک صف در حدود 4 تا 5 نفر تشکیل شده که هر نفر 5 تا 6 تا مرغ می خواست.
اگر ما مثلا هفته ای 5 بار مرغ می خوریم هنگامیکه مرغ گران و کمیاب میشود می توانیم تعداد دفعات مصرف را مثلا به 3 بار در هفته کاهش دهیم. ولی نه تنها اینکار را نمی کنیم بلکه حرص می زنیم و برای چند ماه اینده هم مرغ انبار می کنیم.
در مورد بقیه امور زندگی هم همین طور هستیم
پاسخ ها
کوروش
||
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۶
چون وضع خانواده ها بد است خوب مردم بی چاره چکار کنند می ترسن دوباره گران شوند
دروغگو ، متظاهر ، بازیگر ، مردم فریب ، تنبل ، پرتوقع (بخصوص از دولتها و سیستمهای دولتی ) ، ناراضی ، ناشاد و افسرده ، احساساتی و ازهمه مهمتر جو گیر، پرخور و پر مصرف ، حافظه تاریخی کوتاه و فراموشی بسیاری از ارزشها و شرایط ویژه و ... از نکات منفی و ... مهمان نوازی و غریب نوازی ، توجه ویژه به خانواده ، ازدواج در سن مناسب (نسبت به سایر کشورها)،پذیرش شرایط سخت و دشوارو به نوعی سازگار بودن با هرشرایط موجود و عدم اعتراض جدی و رسمی و ... از فاکتورهای مثبت هستند .
چرا ما همه اش چسبيديم به افتخارات گذشته؟!!!چرا همين الان كاري نمي كنيم چرا حركتي از خودمون شروع نمي كنيم به نظرم همين الان بايد از خودمون شروع كنيم به اصلاح معايبمون شروع كنيم بژدوباره افتخار آفريني كنيم و اين اغژفتخارات رو روي افتخارات گذشته مون اضافه كنيم...و
دروغگو
حسود
حریص و دله