الحق که بسیار بجا بود و سخت از زبان ما میگویی. من هم همیشه این فکر رو میکردم که چرا ما ایرانیا فکر میکنیم از همه باهوشتریم. بر اساس چه آمار و معیار علمی ؟! همینطوری که رو هوا نمیشه !
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۰
اصلا می فهمید چی گفت؟؟؟
جایزه نول را همان کسایی می گیرن که درستش کردن ،این معیاری برای نخبگی آنها نیست وانصاف نیست با این حرفها هویت خودمان را زیر سوال ببریم.
بر اساس چه آمار و معیار علمی ؟! همینطوری که رو هوا نمیشه !
کدام تحلیل صحیح؟ این درست کهنسل فعلی باید جایگاه خودش را داشته باشد ولی با کدام پشتوانه؟ وقتی تمام ارتباط قطع شده وقتی حتی
ی
برای تحقیقات دانشگاهی شرکتهای خارجی
بدلایل سیاسی ا ز فروش میکروسکوپ خوداری میکنند حتی وقتی که استادان ومحققین قادر به ابونمان مجلات علمی دنیا به نشانی ایران نیستند این چه ربطی به کوروش ذکریا و فردوسی دارد نقش و اهمیت انان بجای خود
تحلیل مختصر و جامعی بود قطعا اساس پیشرفت بر تلاش علمی همه جانبه استوار است چرا که می بینیم کشور هایی مانند کشورهای اروپایی ژاپن و امریکا صرفا از همین مسیر گذشته اند در دوره هایی از تاریخ نیز ایران یونان مصر و ... با تلاش بسیار به درجات عالی تمدن وشکوه جهانی رسیدند تاریخ گواه این مطلب است پس نه معجزه و نه سحر وجادو هیچکدام عامل پیشرفت جوامع توسعه یافته امروزی نیست در این عصر نیز ما هم به اندازه همان سمیعی ها نادری ها و علی جوان ها وامثالهم آنهم در صورتیکه در مملکت خودمان باشند جلو افتاده ایم نتیجه آنکه راهی بس دراز در پیش داریم...
من خودم ملت ایران را باهوش ترین آدم های دنیا نمی دانم ولی لااقل این اعتقاد را دارم که ملت های دیگر برخلاف ادعای شما، وقتی یک نخبه ی ادبی ، علمی ، ورزشی، هنری یا حتی سیاسی دارند، چنان به او احترام می گذارند و بزرگش می کنند که در تمام دنیا اسم او را بشناسند.
باز هم برخلاف ادعای شما، ما متأسفانه توهم نخبه پروری نداریم و چه خوب بود اگر داشتیم. سال ها مولوی مال ما بود ولی از وقتی که ترکیه او را مصادره کرد و با دار دار و هیاهو از مولوی گفت، همه ی دنیا برای زیارت مقبره اش به ترکیه می روند.
ابوریحان بیرونی صدها سال قبل از کریستف کلمب اثبات کرده بود یک خشکی بزرگ در غرب اروپا وجود دارد، اما هیچ کس این امتیاز را برای دانشمند ایرانی ثبت نکرده است.
هفتصد سال قبل از این که گالیله بگوید زمین به دور خورشید می گردد، دانشمندان ایرانی در رساله های خود این مسئله را اثبات کرده بودند. اما خود شما چه کسی را کاشف این مسئله می دانید؟
فقط در ایران است که مثلث پاسکال را به نام مثلث خیام-پاسکال می نامند. چون بلد نبودیم ثابت کنیم قبل از پاسکال، خیام این مثلث را ابداع کرده است.
و خیلی از موارد دیگر...
به نظر من این مقام فرهنگی کار بسیار خوبی کرده است.
اگر ما در دنیا حرف برای گفتن کم داریم، به این دلیل است که مسئولانی داریم که مشابه شما فکر می کنند و به اهمیت نخبه پروری پی نبرده اند. اگر کسی اختراعی داشت به جای حمایتش، او را سر می گردانند، روی پروژه اش سرمایه گذاری نمی کنند و وعده ی تو خالی می دهند. در نتیجه نخبه ی ایرانی یا در طوفان مشکلات فراموش می شود یا از ایران می رود.
من دست این مقام فرهنگی را می بوسم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۰
بيدار شو عمو
الان چي داري؟؟؟
چه ربطي به مسئولين داره؟
تازه شما همه علما و دانشمندان رو ايراني ميدوني!! كم مونده بگي پيغمبر ايرانيه!!
ناشناس
||
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۰
دوست عزيز منبع سخنانتان را هم بگوييد تا بيشتر بدانيم. چگونه مي شود كشف قاره آمريكا را از درون ايران انجام داد. كريستف كلمب هم به دنبال كشف قاره جديد نبود و آمريكا را اتفاقي كشف كرد آنهم نه از راه دور بلكه با كشتي به آنجا رفت. لطفا تاريخ را بيشتر بخوانيد نه داستانهاي خيالي
ناشناس
||
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۰
دوست عزیز ومحترم یک سر برو سازمان ثبت اختراعات تا بفهمی چقدر جوان مستعد داریم که بدون حمایت رها شده اند.
در ضمن من نگفتم قاره ی آمریکا را ابوریحان کشف کرد. ابوریحان در رساله اش از وجود احتمال وجود قاره ای بزرگ در میان فاصله ی شرق و غرب حرف زده است.
شما که چیزی را قبول نداری لااقل به خودت زحمت بده و در اینترنت درباره ی کشفیات و رسالات دانشمندان ایرانی تحقیق کن. بزرگ ترین منبع در اختیار شماست.
در تمام دنیا به تقلید از انگلستان به احترام ابوعلی سینا لباس دانشجویان طرحی از لباس اوست ولی در ایران ما به این نتیجه رسیده ایم که اهمیت دادن به گذشتگان بد است.
وخطاب به آن دوست دیگر...پس به نظر شما خیام نیشابوری و ابوریحان بیرونی و مولوی ایرانی نیستند پس لابد گالیله ایرانی است.
تابناک میتونستی بدون تحقیر از این فکر غلطی که وجود دارد انتقاد کنی بله درست است ما و هر انسانی که با توهم زندگی کند دچار این بیماری خود شیفتگی می شود واین هم اغلب زمانی اتفاق می افتد که طرف بار ی از رشد وکمال ندارد به فکر این حرفها می افتد در گذشته غرب هندوانه میداد زیر بغلمان که شما فلانید وبه این کار می گفتیم استحمار اینک خودمان این کار را می کنیم
جایزه نول را همان کسایی می گیرن که درستش کردن ،این معیاری برای نخبگی آنها نیست وانصاف نیست با این حرفها هویت خودمان را زیر سوال ببریم.
بر اساس چه آمار و معیار علمی ؟! همینطوری که رو هوا نمیشه !