به نظر من کم اهمیت نشان دادن ارزش خط لوله امارت عین کم خردی و نا دور اندیشی است. اینکه فکر کنیم فقط آنچیزی که ما داریم خوب است و هرکس چیزی مثل ان داشت بی ارزش و بنجل، دقیقا همان امری است که ما را به این روز انداخته و حکایت فرش ایرانی شده که الان دیگر فرش اول بازار جهانی نیست اما ما نمی خواهیم قبول کنیم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
1.5 ميلون کجا و 18 ميليون کجا !!! فرش ايراني هم مي تواند اول باشد به شرط در اولويت قرار گرفتن و رسيدگي و خلاقيت در توليد
ناشناس
||
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
آقا از 1.5 ميليون شروع كردن بيشترش هم ميكنن نگران نباش ضمن اينكه كسي به اين مطلب دقت نميكنه كه پيمانكارش كشور دوست و برادر چينه
پس با این حساب ما دو راهکار استراژیک و یک نتیجه مهم را بدست آورده ایم بستن تنگه و ... خط لوله و صحیت دوست عزیز که از صدور نفت خام جلوگیری می شه . راستی چرا باید غرب و تحریمهایش با فروش نفت ما شکل بگیرد .
نویسنده محترم بجای ایجاد یاس به این نکته توجه کند که در ان زمان بهترین راهکار ما همین بود به علاوه انتقاد بدون طرح , راهکاری اراده کنند شما در همان موقع به این حرکت به عنوان غرور ملی نگاه می کردید.مگر نه؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
بهتر قبل از عمل و حرف خوب فکر کنیم.در لحظه تصمیم گرفتن باید با پشتوانه فکر و طرح قبلی باشد.و اگر با این پشتوانه حرفی زدیم عمل کنیم نه اینکه با سکوت تظاهر کنیم که نه چیزی گفته ایم نه چیزی شنیده اند.
ناشناس
||
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
در حال حاضر هم بهترين طرح است فعلا بهاي نفت 104 دلار است و در صورت بيشتر شدن تنش در منطقه بالاتر هم خواهد رفت اين خط لوله ها هم اگر به صرفه بودند زودتر و توسط ديگر کشورها به بهره برداري مي رسيدند . راستي امارات يک کانال هم براي دور زدن تنگه هرمز با خرج 200 ميليارد دلار مي خواست ايجاد کند . سرنوشت آن چه شد ؟
اماراتیها و قطریها و عربستانیها از محل استخراج نفت از حوزه های مشترک اقدام به کشیدن لوله نفت و تاسیس نیروگاه اتمی میکنند. ترکیه ایها از محل افزایش حجم مبادلات بازرگانی با ایران(تو بخوان صادرات به ایران) در خاورمیانه گردن کلفتی میکنند (و بزودی علیه ایران وارد کار خواهند شد). اینست سیاست خارجی ما!
بنظر من این خط لوله نمیتونه چیزی از اهمیت تنگه هرمز بکاهه ولی این نکته که ما همش در حد تهدید به بستن تنگه هرمز عمل کنیم این میتونه این مسئله رو در چشم دیگران عادی کنه که نتیجه اون در نهایت یا درگیری با نیروهای آمریکاییست یا همین وضعیتی که هست ادامه پیدا میکنه و آرام آرام تاثیر اون در اقتصاد کشور رشد پیدا میکنه که الان هم به همین صورت هستش ..پس ما راست حسینی یا واقعا باید تنگه رو ببندیم یا به حرفهایه اونا گوش بدیم.
اولا طی این چندماه بستن تنگه هرمز نقل کلام مسئولانی بود که در این باره بی مسئولیتند !
و از همه بدتر طرح نماندگان که نمی دانند کاری که منوطبه ابزار نظامی است چیزی نیست که بخواهد در مجلس تصویب شود .
دوما به نظر من ما هم باید از سوخته شدن برگ تنگه هرمز خوشحال شویم .
زیرا در صورت انجام چنین کاری ، با دست خودمان مجوز حمله امریکا و ناتو را صادر می کردیم و در این میان کشورهای عراق و امارات نیز به واسطه وابستگی شدید به تنگه هرمز ساکت نماده و حتی با زور هم که شده در صدد بازگشایی آن برمی آمدند .
سوما" علاوه بر غفلت در مقابل طرح پیشگیرانه امارات و جلو افتادن قطر از ایران در برداشت گاز ، ما به طرز بدی نسبت به افزایش قدرت نظامی امارات (حداقل در بعد هوایی) نیز غافل بوده ایم .
درست است که پیشرفتهای نظامی خوبی کرده ایم ، اما این را هم باید مدنظر داشت که اکنون همه کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز خود را مجهز کرده اند و حداقل در کوتاه مدت میتوانند حطرناک باشند