برای مثال یکی از سیاستهای دولت را نمیشود پیدا کرد که تاثیر مثبت داشته باشد یا حداقل تاثیری داشته باشد
بحث رشد جمعیت به تغییر روش زندگی و مشکلات معیشتی مردم وابسته است ، من به نوبه خود که تا حالا چیزی از این سیاستها نشنیده بودم
به نظر من مهم ترین نکته این هست که ابتدا تعیین کنیم چه مقدار جمعیت برای کشور ایران مناسب هست. این مقدار با توجه به منابع موجود در کشور و نیز تهدیدهای عمدتا خارجی باید حاصل شود.
مردم نون ندارن بخورن ، كي جرعت ميكنه بچه بياره ؟ چه ربطي به قانون داره ؟ مردم شيكم همين بچه هاشونو نميتونن سير كنن بچه ميخوان چيكار ؟؟ رشد جمعيت هم ديگه فرمايشي شده ؟؟؟؟؟
از جمله مواردي كه در رشد نفي جمعيت در ايران درگير است ميتوان به موارده زير اشاره كرد"
1-گراني و تورم
2-شاغل شدن بانوان
3-جا افتادن اين تفكر مبني بر فرزند بيشتر =بي كلاسي
1-گراني و تورم"در اين چند سال اخير گراني به مردم فشار اورده است و مردم در خرج و مخارج روزانه ي خودشان مانده اند و تولد بچه را=عقب ماندن از خط فقر اقتصادي ميدانند.
2-ديگر مثل قديم ها زندگي مرد سالاري حاكم نيست و زن ها نيز در اجتماع جايگاه پيدا كرده اند و در اكثر اداره ها ما شاهد پرسنل خانم هستيم و اين عملا باعث ميشود كه زنان كمتر در خانه باشند و نقش مادري كمرنگ تر.
3-جا افتادن تك فرزندي بعنوان كلاس و ارزش و مرتبه بچه و همچنين داشتن چند فرزند بعنوان بي كلاسي.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۸
همین خوبه.بچه زیاد چیه
مسعود
||
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۸
همه بدبختيامون برميگرده به دهه 60 مردم 7تا 7تا بچه دار ميشدن اگه مردم فكر كنن فرزند زياد باعث بيكلاسيه بهتر از اونكه مردم بچه هاي زياد داشته باشند و نتونن بهشون امكانات بدن
سلام فكر مي كتم سياستهاي اقتصادي جاري ! و سير صعودي قيمتها كه موجب فشار روز افزون به اقشار جامعه شده جايي براي اميد به تامين خانواده و رشد جمعيت خواهد گذاشت ما الان 2 فرزند داريم كه شديدا در مضيقه و نگران تامين آنها هستيم .
سلام. وقتي مردم متوجه باشند كه امكانات
لازم براي رشد فرزندانشان وجود ندارد بديهي است كه تعداد آنها را افزايش ندهند. سياستهاي تشويقي هم كمكي نخواهد كرد.
وضع كلي و اقتصاد كشور بايد درست شود.توجه كند كه امام جمعه مشهد چند روز
پيش چه گفته اند : ( مگر اشكنه و پياز يادتان
رفته است ) خوب شما فكر مي كنيد بچه
درست كنيم و با اشكنه بزرگش كنيم.
بحث رشد جمعیت به تغییر روش زندگی و مشکلات معیشتی مردم وابسته است ، من به نوبه خود که تا حالا چیزی از این سیاستها نشنیده بودم