نگراني از آينده بچه ها مي تونه عاملي براي عدم رشد جمعيت باشه. اسم بچه كه مياد از همون اولش شروع ميشه. دوا و دكتر زمان بارداري مادر، زايمان، بعدش هم درس و مدرسه، دانشگاه و ازدواج و مسائل بعد از ازدواج رو هم مي بايد بهش فكر كرد. مگه زوجين چه گناهي كردن كه همش درگير مشكلات بچه بايد باشن و زندگي خودشون رو فراموش كنن؟
مهمترین دلیلش مشکلات اقتصادی و بیکاریه و فاصله طبقاطی و بالا رفتن توقعات .
با این حال که بیشترین پیک جمعیت جوان ایران متولدین دهه شصت می باشند اکثر این جوانان ازدواج نکرده و اگرهم مثل بنده دچار این اشتباه بزرگ شده اند حالا حالا بچه دار نمی شوند.در آینده رشد منفی جمعیت بیشتری را خواهیم دید.که این به نفع کشور می باشد. چون ساختار کشور و دولت توانایی خدمت رسانی به جمعیت بیش از 50 میلیون را ندارد.
جامعه و اوضاع ان گویای این امر است و تحریم ها و دیگر عوامل بهانه ای بیش نیست.چون ساختار مدیریتی دولت به شدت ضعیف میباشد.در جامعه ای که 20 درصد مردم از 80 درصد امکانات استفاده می کنند و فاصله طبقاطی روز به روز رشد می کند افزایش جمعیت به معنای فقر جرم فحشا فساد و.. می باشد.
تا دولت از شعار پردازی خود دست بر ندارد و به جوانان و تحصیل کرده های این کشور بها ندهد اوضاع از این بدتر هم خواهد شد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۸
البته ساختار مدیریتی کشور برای 35 میلیون هم ضعیف هست!!!
شاید بدترین اشکالی که در سیستم فعلی کنترل جمعیت وجود دارد این هست که به ذخیره ی ژنتیکی مملکت داریم آسیب می رسانیم. سیاست های فعلی باعث شده معمولا افراد موفق تر که قاعدتا چیزهایی در وجودشان بوده کم کم به دلیل تعداد فرزندان کمترشان منقرض شوند. این سیاست ها باید اصلاح شوند. ایالات متحده جهت غنی نگه داشتن ذخیره ی ژنتیکی خود به شکل لاتاری گرین کارت پخش می کند.