با عرض تسلیت به مردم شریفمان در واقعه زلزله در آذربایجان آقای اوباما به عنوان دشمن ما می داند که ایران دنبال بمب اتم نیست و کلی و مبهم حرف می زند قیم مآبانه تحکم می کندخودش می داند که صورت مسئله را از اول اشتباه نوشته اند و دروغ می گویند این است که دستش خالی است و قضاوت تاریخ وحشت دارد و از طرفی داشتن علم و فن آوری هسته ای حق ماست حتی داشتن بمب اگر شرعاً مقام معظم رهبری منع نمی کرد نیز حق ما بود.لذا همه گزینه ها روی میز یعنی کشک !!!!
مترجم محترم یا شما بد ترجمه کردی یا اساسا مطلب را تحریف کردی!
جون اصولا معنی DEFCON که دراری 5 رده هست مربوط به نحوه ارتباط وآماده باش واستفاده از نیروهای دفاعی و تهاجمی امریکا در مقابل تهدیدات احتمالی هست! نه نوع گفتار سیاسی مسولین!
برای مثال DEFCON 1 در سیستم نظامی امریکا به معنی جنگ غیر قابل اجتناب هسته است! که البته هیچگاه DEFCON از مرحله 2 عبور نکرده است!
دوستانی که نیاز به منبع دارن کافی کلمه DEFCON را در ویکیپدیا سرچ کنن!
با سلام قسمتی از حرف شما درست است اما نه همه آن. در متن تحلیل هم آمده است که DEFCON در یک معنای دیگر هم به کار برده میشود ضرورتی نبود که این موضوع ترجمه شود زیرا برای مخاطب عام ایجاد ابهام می کرد. در واقع در متن آمده است
To understand the meaning of "all options are on the table," let's compare it with other kinds of promises that Washington makes. We can call these commitments "defense conversations," or DEFCON for short (yes, that's a different DEFCON than the "defense readiness condition" with which you might be familiar)
آخرین ضربه کاری ترین ضربه
با نگاهی اجمالی به تحرکات غربی ها که به گمان من بیش از 50% اون تقصیر همسایه های ماست اینطوری می شه نتیجه گیری کرد که حلقه محاصره را برای ما روز بروز تنگتر می کنند تا به خیال خودشون با آخرین ضربه کار ما رو یکسره کنند غافل از اینکه ما کسی رو داریم که همه نقشه هاشون را نقش بر آب می کنه
تعجب اينجاست يهوديان امريكا اينقدر در انجا نفوذ دارند اما ايرانيان چرا در هيچ لايه اي از تشكيلات امريكا نيستند .
سوال؟ چرا ما نتوانستيم حداقل در مجلسين امريكا تعدادي دوست پيدا كنيم شايد حرفهاي ما هيچكس را قانع نميكند اما چرا
با عرض تاسف و تأثر براي هموطنان عزيزمان كه در زلزله ي أخير متضرر گرديده اند.
همانطور كه بارها عرض كرده ام، اقدام نظامي آمريكا با توجه به وضع كنوني اقتصاديش(و كلاً اقتصاد غرب) و درگيري هاي ديگرش در منطقه(افغانستان و...)،كاملاً نا محتمل بنظر ميرسد.البته آينده ي سوريه نيز بسيار اهميت دارد(بدين معنا، تا زماني كه حكومت سوريه متحد ايران
باشد،منافع آمريكا و اسرائيل در صورت درگيري نظامي در معرض خطر جدي قرار دارد).
پس با هر استدلالي ميشود فهميد كه از جنگي كه ضررش بسيار بيشتر از نفعش باشد بايد اجتناب نمود،هر چند به هدف اوليه براي شروع جنگ دست يابي شود.
اين را مقامات كأخ سفيد بهتر از ما ميدانند لذا بصورت جدي از درگيري نظامي اجتناب ميكنند(حتي تلاش چشمگيري براي جلوگيري از حمله ي يكجانبه ي اسرائيل انجام ميدهند).