این موضوع نه چندان مهم رو نباید این قدر بزرگش کنیم .
رابطه جمهوری اسلامی ایران و رژیم کانادا به علت رفتارهای ضد ایرانی این رزیم ،مدتهاست که به شکل سمبولیک در آمده .
تنها مشکل اتباع ایرانی ساکن این کشور هستند که به جز مشکلات کنسولی ( به علت تعطیلی سفارتمان )، توسط رژیم کانادا هم دچار محدودیت شده و در فشار هستند .
سياست خارجي كانادا منو كشته.....بس كانادا بايد رابطشو با روسيه و جين هم قطع كنه زيرا اونا هم از سوريه حمايت همه جانبه مي كنند. جرا اين كارو نكرده؟ بعد هم بالفرض ما بمب هسته اي هم ساختيم. اسراييل هم بمب داره هند و باكستان هم داره ايا بايد معيار سياست خارجه يك مملكت داشتن يا نداشتن بمب هسته اي باشد؟اينا همش بهونه است....من توصيه مي كنم سفارت انكليس هم بطور كلي بسته بشود
چند نکته:
۱. لابی اسرائیل در کانادا (Canadian Council for Israel and Jewish Advocacy (CIJA)) از لابی اسرائیل در آمریکا (AIPAC) برای ما کمتر معروف است اما نفوذ نسبی زیادی دارد، تا جایی که میتوان گفت روابط کانادا با اسرائیل تا حدودی بهتر از روابط آمریکا با اسرائیل است. کمی در این باره در وب جستجو کنید مطلب زیاد هست.
۲. کانادا چند ماه پیش بخش ویزای سفارت خود را در چند کشور از جمله آلمان، ژاپن، مالزی و ایران با هدف «کاهش هزینهها» تعطیل کرد. ممکن است تعطیلی سفارت کانادا در تهران نیز در اصل با همین هدف بوده باشد، ولی مقامات کانادایی آن را به عنوان مجازات ایران جلوه میدهند.
۳. وزارت خارجهٔ ما باید به سرعت به کمک ایرانیان مقیم کانادا و خانوادههایشان بشتابد (مثلاً با تعیین دفتر حافظ منافع) تا هم به آنها کمک کرده باشد و هم نشان بدهد که بیشتر از کانادا به فکر شهروندان ایرانیالاصل کانادایی است.
سلام دوستان
من به عنوان يك داروساز چند نكته رو ميخوام بگم
اول اينكه كانادا مدتها پيش محصولات دارويي خودشو به رو بازار ايران بسته و ايران رو تحريم دارويي كرده
حال تصور كنيد همچنين كشوري كه دارو رو هم به روي بيماراي ما تحريم كرده ديگه چه نفعي ميتونه براي كشور ما داشته باشه؟؟حالا ببينيد ادعاي حقوق بشر از طرف كسايي كه به بيمارا هم رحم نميكنن جقدر چندش آوره.
اگر وقابع اخیر را کنار هم بگذاریم کاملا مشخص می شود که سرمنشا همه این جهت گیری ها به انگلیس بر خواهد گشت که با تیره شدن روابط ایران و انگلیس پس از تعطیل شدن سفارت انگلیس در ایران شروع شد و پس از آن کانادا شروع به بهانه جویی بر علیه ایران کرد و در ادامه نیز استرالیا در اقدامی مشابه و بدون دلیل روابط خود را با ایران (اگر چه که روابط چندانی هم نبود) قطع کرد. بهرحال ارتباط این کشورها بر هیچکس پوشیده نیست و نفوذ انگلیس در این کشورها اجتناب ناپذیر است. امیدواریم که این تنش ها در سطح گفتگو و رایزنی باقی بماند و به نتیجه ای برسد چرا که تا الان هم کشور و مردم ما از وضع موجود به اندازه کافی آزرده هستند چه برسد به اعمال گزینه های خشن تر و نظامی ...