ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
خدا رو شکر که من تا حالا از اینها نخوردم
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
نصف عمرت بر فنا که نخوردی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
مامانم اینا !!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
هرچه هم آلوده باشه بازم بهتر از روش صنعتی و مواد نگهدانده که به اون اضافه میشه و سرطان زا هست بهتره
ناشناس
|
Kazakhstan
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
فکر کنم چون حرارت می بینه تمام میکروباش کشته می شن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
عزیزم تو زیادی داری فکر میکنی.......خسته نشی!!!!!!!!
ناشناس
| Italy |
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
مي توني فكر كني
ولي فكرت اشتباهه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
این شیره به دلیل اینکه ساعتها میجوشه وحرارت میبینه هیچ مشکلی نداره
ناصری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
ما آخرش نفهمیدیم در این مملکت دقیقا به بهداشت عقیده داریم یا نه؟ روش تهیه سنگک و بربری را به خاطر بیاورید. دست کاملا درگیر سات. جگرکی با یک دست جگر سییخ می کند و با دست دیگر از شما پول می گیرد. این هم از شیره کوبی مهوع و حال به هم زن ما. بابا به خدا با این روش زندگی باز هم خوبه که سالی یک میلیون کشته نمیدهیم.
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
خوب تو هيچي نخور.
کاربر مهمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
با سلام چونکه با اتش تماس مستقیم داشته کاملا بهداشتی است. از سوسیس دیگه خیلی بهتره.متشکرم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
بیچاره ها فکر کردین قذاهایی که تو رستوران های باکلاس تهران میخورید خیلی بهداشتیه !!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
کمی با ادب باش و برو دیکته کار کن!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
مجيد جان غذا نه قذا
برديا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
منظورتون غذا بود؟ ياد سرهنگ قذافي افتادم!
سالار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
تهیه شیره انگور بدون دخالت دست!!!!! صرفاً با پا درست میشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
چش مایی عمو شیره پز
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
من تاكستاني هستم روشت درست كردن همينه ولي قديمها مكاني كه انگور ها را در آن له مي كردند با آهك و گچ درست مي كردند و حال باسيمان كه خيلي هم بهداست را رعايت مي كنند و بهتر از ايكه در شهر همه چيز را راعيت مي كنند شماه گير داديد به اين پير مرد زحمتكش انگو كه باقيمت 500 تومان مجبور هست شيره درست كند .
نظرات بیشتر