حدود 50 سال پیش در فردوس (اسلامیه فعلی )ساختمانهایی بقد و قامت یک بنای معتبر و بنام -شیره پز خانه- این کار را با تشریفات سنتی به انجام میرسانید. حیف که ان ادمها و ان بناها وان سنتها چنان از بین رفتند که گویی :نه از تاک نشان ماند و نه از تاک نشان.
اگه غیر بهداشتیه پس چرا قرن ها ملت میخوردن و هیچیشون نمیشد؟ ما انسان های مدرن بدن خودمون رو بد عادت کردیم.به قول معروف اب بندی نشدیم! به هر حال.این شیره با ارده خوردن داره! خیلی ساله یه ارده شیره مشتی نخوردم.
ةقايون و خانم هاي پاستوريزه و هموژنيزه:فكر مي كنيد ميريد نانوايي شاطر از اون پيرمرد زحمت كش تميزتره؟! يا شيريني پز هاي ما در قنادي و يا آشپز هاي ما در رستوران ها و يا ساندويچ فروشي ها؟ و يا هر نوع محصول كارگاهي كه ما در هنگام توليد خبري از بهداشت اونجا نداريم!