ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
پاستوریزه - استریلیزه
چکو
|
United States of America
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
حدود 50 سال پیش در فردوس (اسلامیه فعلی )ساختمانهایی بقد و قامت یک بنای معتبر و بنام -شیره پز خانه- این کار را با تشریفات سنتی به انجام میرسانید. حیف که ان ادمها و ان بناها وان سنتها چنان از بین رفتند که گویی :نه از تاک نشان ماند و نه از تاک نشان.
شهراد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
کارشون خیلی قشنگ و دوست داشتنیه صداقت و صمیمیت هم تو مردم قدیم
ناشناس
|
France
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
اگه غیر بهداشتیه پس چرا قرن ها ملت میخوردن و هیچیشون نمیشد؟ ما انسان های مدرن بدن خودمون رو بد عادت کردیم.به قول معروف اب بندی نشدیم! به هر حال.این شیره با ارده خوردن داره! خیلی ساله یه ارده شیره مشتی نخوردم.
نيما
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
ةقايون و خانم هاي پاستوريزه و هموژنيزه:فكر مي كنيد ميريد نانوايي شاطر از اون پيرمرد زحمت كش تميزتره؟! يا شيريني پز هاي ما در قنادي و يا آشپز هاي ما در رستوران ها و يا ساندويچ فروشي ها؟ و يا هر نوع محصول كارگاهي كه ما در هنگام توليد خبري از بهداشت اونجا نداريم!
دختری از جنوب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
اگه از چکمش ایراد میگیرید برید لبنان تا ببینید اونا با پای لخت شیره میگیرن
كارشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
شيره فقط شيره خوزنين
برديا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
دوستان بهداشتي، با اين چكمه گل لقد نكردن كه! مخصوص همين كار هست و مطمئنم پس از هر بار كار كاملا شسته ميشه.
گلچین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
واقعا این شیره خوردن داره. بدون استفاده از مواد شیمیایی. عالیه