تو اين دولت تنها وزير متخصصي كه سر جاي خودش است و ميتواند نظر كارشناسي درست بدهند همين خانم دكتر دستجردي ميباشندديگران كه اصلا نظر نميدهند ..لااقل توجه كنيد......
خانم وزیر سری به بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر (ع) بزن ببین چه خبره فوق تخصصی که خود باید کودک را معاینه کنداز رزدیدنت سال اولی میخواد ویزیت نماید و خودش مینشیند انگار که این کودک موش آزمایشگاهی او میباشد و برای مثلاً ارائه کردن مقاله پرونده ها را مطالعه میکند تا در سمینارهای خارجی اسمی در کند و حتی سری به مریضهای بخش هم نمیزند.و یکی از پزشکان زن این بیمارستان اینقدر پیر شده که دانشجوها اورا به زور میکشند و میبرند. ولی برای خودش کلاسی گذاشته اگر برای آموزش آمده پس چرا نوبت ویزیت بهش میدن و بیماری را که میبیند و یک آمپول گرانقیمت هورمونی تجویز مینماید باید برای فالو ان وقت تعیین نماید بعد منشیهاش میگن وقت نداریم .این است وضعیت بیمارستانهای ما ولی در خارج از این مرزها پزشکان تا 60 سال میتوانند طبابت نمایند ولی در ایران تا موقعی که غسال به طرف انها نیامده طبابت میکنند حتی با اینکه آلزایمر دارند.خانم وزیر فکری به حال این مشکلات بنما
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
با طرز فکر امثال شماست که پزشکان علاقه قلبی شان را به مردم جامعه از دست می دهند و مثل سایر مشاغل به سود مادی (کاملا مشروع) روی می آورند. اگر ریاضیات بلدی حساب کن یک رزیدنت سال اولی چند سال تحصیل کرده که کسی مثل جنابعالی (که احتمالا برای اسهال و استفراغ یا سرماخوردگی بچه ات را روز جمعه که بی کاری نیمه شب بعد از میهمانی به اورژانس برده ای) مدعی هستی نمی تواند یک عفونت گلو یا گوش یا ریه را معاینه کند و به فلوشیپ گزارش کند؟
ضمنا مطالعه پرونده مریض و شرکت در سمینار برای "اسم در کردن" نیست که اتفاقا اگر هم باشد مایه خرسندی است چون با اتکا به علم و دانش است. متاسفانه اسم در کردن در جامعه ما با زالو درمانی و طب علفی و حجامت بسی اسان تر (و موثرتر از سمینار خارجی!!) است.
در مورد غسال هم سعی کن درک کنی که سیستم بهداشتی ما 90 درصدش خصوصیه یعنی پزشک با پول خودش مطب میخره و هرکی دلش خواست میتونه پیش هر دکتری دوست داره بره بیمارستان های دولتی هم از همه نوع متخصص و فوق متخصص به وفور (و انواع سن ها!!) دارند.
دوست عزیز دود این نوع دشمنی ها با قشر پزشک در نهایت به دود کل جامعه از جمله خودتان خواهد رفت!
برای دارو پرداختی از جیب بیمه شده تامین اجتماعی 70 درصد است ولی برای آزمایشگاه 85 درصد است و این هزینه زیاد باعث میشود که مردم کمتر برای چکاب خود کاری انجام دهند و عواقب آن بعدها کریبان حوزه بهداشت کشور خواهد گرفت.
با سلام
چه اشکالی دارد مشکلی که در حوزه بهداشت کشور وجود دارد مطرح شود و مدام هم بر آن تکرار شود تا شاید همه کمی به خودشون بیان. جدای از هزینه های گزافی که باید برای دارو و بیمارستان و ... داد بحث زیر میزی گرفتن دکترها دیگه قوز بالا قوز است. پدر بزرگم آلزایمر داره و مغزش هم آب میاره جدای از هزینه های بیمارستان، دکترش گفته که تا 5 میلیون به من ندید عملش نمیکنم. آخه یکی نیست بگه کجای این کار انصافه، چه جوری این پول از گلوتون پایین میره؟ مگه شماها نبودید که روز فارغ التحصیلیتون سوگند خوردید به اینکه ...!!!
يه فكري هم به حال دكترايي كه تا با جسارت تمام مبلغي را در مطب نگيرن حاضر به جراحي در بيمارستان نيستن و اينقدر اين خواسته رو عادي بيان مي كنن كه انگار عرفه خانم دكتر ميگه بايد 1600 به حسابم بريزي بعد بري براي سزارين بيمارستان. هزينه در بيمارستان هم كه حدود 2500 ميشه.
اینجا شده محل دعوای دکترا و مهندسان. عزیزان واقعیت اینه که مهمتر از همه اینه که وضعیت درمانی فاجعه است. و این هم نه صرفا بدلیل عملکرد پزشکان هست بلکه دلیلش سیاستگزاریهای غلط و تخصیص بودجه نابجا در کلان هست.