عباس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
تسلیت به همه بازماندگان قربانیان حوادث و قتل عام جاده ای . یادمون رفته تصادفات چند عاملی هستند؟ مثلا نیروی انتظامی نقش خود را فراموش کرده است؟ وزارت راه چی؟ عدم رعایت مقررات و سهل انگاری در رعایت قوانین و مقررات تا کی؟ واقعا چگونه ممکن است یک مسلمان معتقد به نظم امام علی ع مقررات و قواعد رانندگی را زیر پا بگذارد و مثل این که اب از اب تکان نخورده!!! مامورین راهنمایی و رانندگی و مسوولین انها همان قدر که لازم است در خصوص این تخلفات حساس هستند؟ ایا شما حتی در تهران و در پایتخت و در پیاده رو های ان و یا حتی روی خط عابر پیاده از رانندگان متخلف موتور و خودرو در امان هستید؟ و راستی تا چه حد ما خود را بله خود را مقید به رعایت قوانین و مقررات می دانیم؟؟؟؟ وقت ان نشده برای پایان دادن به این قتل عام (سالی 25000 کشته . سیصد هزار نفر زخمی) تدبیری اندیشیده شود؟ ایا هنوز مجازات یک یا چند قتل ظاهرا غیر عمد و قطع نخاع و... همین است که محاکم ما مقرر می نمایند و بعضا با جزای نقدی چند صد هزار ریالی مرتکب را مجازات می کنند!!!؟؟؟؟ واقعا جوابی به والدین و خانواده های داغدار و بچه های یتیم و زنان بیوه داریم؟ ایا واقعا اسیب های اجتماعی ناشی از این تصادفات را هرگز داخل در محاسبات آورده ایم؟؟؟ تا به کی مردم باید تاوان نقض مقررات توسط دیگران را بدهند؟؟؟؟ به راستی ترحم بر پلنگ تیز دندان ستمکاری بر قربانیان این نوع جرایم نمی باشد؟؟؟ و این که واقعا هر دو روز با اندازه سقوط یک هواپیماس 150 نفره کشته داریم !! بس نیست؟ بدانیم شاید بسیاری از این کشته شدگان مصداق این ایه شریفه باشند که :و اذالموده سئئلت بای ذنب قتلت" و...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
برادر مركز معاينه فني فايده ايي ندارد اين كار بايستي به صورت شبانه روزي انجام گيرد.متاسفانه كساني كه پيشنهاد ميدهند خيلي از اوضاع واحوال اتوبوس دارها خبرندارند.محض اطلاع تان اصلا" اينها به اتوبوس اجازه استراحت نميدهند.چون مخارج اتبوس به لحاظ وام خريد واستهلاك بالاست تقريبا" يك اتوبوس در 24 ساعت 5 تا 6 ساعت استراحت دارد وبه محض ورود به پايانه راننده ايي ديگر اتوبوس را تحويل گرفته وپس از گربه شور كردن داخل وبيرونش يقول خودشون سروته ميكند واكثر آنها در ايام پيك مسافر سه شيفته ويا چارشيفته كار ميكنند. اينها اگر راست ميگن يك شناسنامه فني ويا بقول امروزيها چك ليست تهيه كنند كه در پايانه ها سيستمهاي اصلي خودرو قبل از سواركردن مسافر بررسي شود ودرصورت اشكال اتوبوس از سرويس دهي خارج شود.متاسفانه نه به وضعيت فني اتوبوسها در مدخل خروجي پايانه ها رسيدگي ميشود ونه به مسائل بهداشتي وفرهنگي داخل اتوبوسها بنده حودم چندوقت پيش سوار يكي از همين اتوبوسهاي باصطلاح وي آي پي شدم از بس كاور پشت سرم كثيف وكدر بود چندشم ميشد سرم را تكيه بدم .انگار ماهها شسته نشده است درنظر بگيريد براي همين مسئله پيش پاافتاده اگر يكنفر در پايانه ها كنترل ميكرد وبرخورد ميشد جقدر وضع بهتر ميشد.متاسفانه هيچگونه سازوكاري براي نظارت تام وتمام اتوبوسهاي بين شهري وجودنداردوشركتهاي تابعه وزارت راه صرفا" يك دفتر ودستك دارند ويكنفر را نشوندند توي آن ،تازه اگه باز باشه.درنظر بگيريد براي يك هواپيما با همين تعداد مسافر اتوبوس قبل از پرواز چه كنترلهايي صورت ميگيرد.ولي راننده هاي اتوبوسها در طول مسير پشت فرمان هم جايي وتخمه ميخورند هم جواب تلفن ميدهندهم نوار ميزارند هم با بغل دستي حرف ميزنند تازه اگر معترض بشيم دوسه تا فحش آبدار هم نصيب ما ميكنندبهرصورت با اقدامات دستوري بعد از يك حادثه نميتوان اين مشكل را حل نمود وبايستي هم سازوكار جامع ايجاد نمود وهم مهمتر از آن نظارت نمود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
اگر به هر کسی گواهینامه ندهند و اگر تا به حال یکی از این راننده های متخلف قاتل اعدام میشد شاید درس عبرت برای بقیه بود در ضمن بدترین راننده های دنیا راننده های ایران هستند...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
اقای فرزاد متوجه باشید که چی می گید؟ خانواده شهدا ازجون عزیزاشون گذشتن،مگر محتاج پولن که هزینه این سفرو بدن اونا!!!!!!!!!!!!!
باقری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
باتشکر ازهمه مسولین محترم قضایی به استحضارمیرساند اینجانب ازمسیرایزه بطرف اصفهان مسافرت کرده ام واکثر راننده ها حال خوشی ندارند که متاسفانه سرویس داده می شود وهنگام ثبت ساعت درپلیس راه هیچ کنترلی که آیا این راننده ثبت شده همان راننده است که رانندگی درحال حاضر بعنوان راننده پشت فرمان نشسته یا واقعا خواب می باشد ومعاینه خود رو بهانه است.توصیه میشودحداقل دوساعت قبل ازحرکت اتوبوس بدون استثنامعاینه وسپس سرویس وصورت حساب صادر گردد درغیراینصورت اتوبوس توسط پلیس راه توقیف وبرای آن شرکت نمره منفی درنظرگرفته شود .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
عمر خودروهای سنگین مسافر بر و بار بر در ایران شامل مینی بوس و اتوبوس و کامیون بسیار بالا است ضمن اینکه کنترل و نظارتی بر سلامت فنی آنها یا وجود ندارد و یا بسیار ضعیف و بی اهمیت است . همزمان و متاسفانه کنترل و نطارت کافی بر سلامت جسمی و روانی رانندگان وجود ندارد. شاید کشور توان مالی نوسازی خودروهارا نداشته باشد ولی میتواند سلامت آنهارا و رانندگان را شدیدا کنترل نماید. با تصویب و اجرای قوانین و مقررات مناسب وضروری
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
فکر کنم اگر بجای تشویق خانواده ها برای ازدیاد فرزند جلوی حوادث اینچنینی را بگیریم جمعیت کشور زیاد میشه!!!
سعید
|
United States
|
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
این همه مردم که بدون اجبار به مسافرت می روند و برنمی گردند با خودروهای وطنی و نو
فقط تعطیلات عید فطر فکر کنم 100نفر کشته شدند
راه حل
احداث وتقویت خطوط امن ریلی وافزایش ظرفیت وکیفیت آن
افزایش خطوط هوایی
و....
ابوالفضل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
با ابراز همدردی و عرض تسلیت به خانواده های داغدار آیا بهتر نبود فقط برای اعلام شریک غم و نمود " بنی آدم اعضای یکدگرند . . . " و نیز برای جلب توجه لازم و ترسیم ارزشمندی جان هموطنان برای مسئولان , اعلام عزای عمومی میشد؟
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
اتوبوسها بیش از ظرفیت مسافر سوار میکنند و حتی تو صندوق هم مسافر سوار میکنند !! تعجب نکنید این یه واقعیت و شاهدش هم هزاران نسافری است که هرروز شاهد این گونه تخلفات هستن و براحتی از جلوی پلیس راه عبور میکنند همین جمعه گذشته من مسافر داشتم با اتویوس و این اتفاق مثه یه امر رایج داره اتفاق میفته اگه خدای نکرده اتفاقی برای این گونه اتوبوسها بیفته با شصت هفتاد سرنشین که تو صندوق و کف ماشین ولو هستن چه فاجعه ای رخ میده !
نظرات بیشتر