لازم میدانم اعلام نمایم مناطق چهارگانه تحت مدیریت سازمان شامل :پارک ملی-اثر طبیعی ملی-پناهگاه حیات وحش و منطقه حفاظت شده است و به اشتباه گزینه منطقه شکار ممنوع جز این گزارش ذکر گردیده. و مناطق شکار ممنوع پشتوانه حفاظتی قانونی کمتری دارند و جز این مناطق چهرگانه نمی باشد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
عذز بدتر از گناه يعني چي؟يعني حيوونا رو اينجاها بكشن اشكالي نداره همش فرافكني وصلب مسئوليت!!!!
هر سال این برنامه مطالعات با اعتبار اجرا و سال بعد تکرار و نتیجه نیز مشخص نیست. در واقع نتیجه باید به فرم نقشه رقومی(دارای مختصات) قابل استناد و منتشر شود تا درکی از مناطق حساس و کریدور زیستی باشد که متاسفانه نیست.
در واقع تعریف دقیقی از قلمرو گونه ها و نحوه محاسبه دقیق آن توسط مراجع رسمی زیستگاهها ارائه نگردیده.
بهتر است محیط زیست این جانوران را از محیط زندگی روستائیان جمع کند و ببرد خودش نگه دارد. بارها شنیده ایم که کودکان بی گناه خوراک جانوران وحشی شده اند . و کسی اهمیتی نداده .اینها حیوانات وحشی هستند نه گل و بلبل.
یک کشاورز تنگدست با زور و زحمت چند مرغ و خروس را پرورش میدهد و یک روباه پلید شبانه حمله میکند و همه را خفه میکند و یکی را می برد شما دوستداران حیوانات وحشی جای آن کشاورز باشید چکار می کنید ؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
عزيز ناشناس، شما مي توانيد حيوانات اهلي خود را در محل امني نگهداري كنيد و از آنها مواظبت كنيد تا مورد حمله جانوران وحشي قرار نگيرند. مشكل از ماست نه از اونها. اونها از روي غريزه و گرسنگي اينكار را انجام مي دهند. شما اگر در شب هم داراييت و حيوانات اهليت بيرون باشه حتي آدمها ممكن است به آنها دستبرد بزنند. اونها هم حق زيست دارند و به نسبت خودشان از طبيعت سهم مي برند.