هرچند مثل گذشته نظر دهندگان گرامی بدون توجه به خبر و متن منتشر شده صرفاً مطالبی تکراری بیان کردند اما یادشان رفته خودرو ها مذکور حداقل استاندارد یورو 3 را دارند و و استانداردهایشان بر اساس استاندارد های اروپایی هست چون هیچ کدام از این اتوبوس های طراحی داخل نیستند!
حالا دوستان کارشناس و مهندس اگر حرفی غیر از منفی زدن دارند بفرمایند!
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۱
عزیز من استاندارد یورو مربوط به سطح آلایندگی است ! در اتوبوس دو تست وجود دارد یکی رول آور یا وضیت چب شوندگی که این اتوبوس ها مجوز را دارند و استاندرد دیگر دفرمگی اتاق بعد از چپ شدن که این اتوبوس ها دارند . مهم اینه که فرمانده پلیس بدون کوچکترین اطلاعی این صحبت ها را مطرم می کند ! ضمنا طراحی اتاق این اتوبوسها ایرانی است و فقط ثطعات شاسی درایو از اسکانیاست و اتاق تحت طراحی سازنده - شرکت عقاب افشان است
ناشناس
||
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۱
اسکانیا فقط موتور و گیربگس به ایران میدهد و طراحی بدنه کار شرکت ایرانی است . مطمئن باشید اتوبوس اسکانیا تولید سوئد که یکی از برترین برندهای جهان است چنین عیبی را ندارد
حمیدرضا
||
۰۰:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۲
باشما موافقم، طراحی تحت هیچ عنوان در ایران انجام نشده، بابا بی احتیاطی راننده و عدم رعایت قوانین رانندگی چه ارتباطی با سقف و ستون اتوبوس داره؟! ضمناً برای اخذ استاندارد یورو3 یکی از عوامل میزان آلایندگی است
ناشناس
||
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۲
یک بار تو عمرتان سوار این اتوبوس در جاده شده اید. استانداردش دستتون می یاد
وی با تاکید بر مشهود بودن نقص فنی و سقف ستونهای این خودرو افزود: به هیچ وجه از پیگیری حقوق مردم کوتاه نخواهیم آمد و این ماجرا و موارد مشابه را تا آخر پیگیری خواهیم کرد.
پيگيري؟؟؟
اين جمله سردارمومني رو داشته ياشيدسه چهارماه ديگه ازش بپرسيد هيچ خبري نداره
من كه چشمم آب نمي خوره
من خودم چهارمحالی هستم. تا به حال 7 حادثه مشابه در اردوی راهیان نور در مسیر شهرکرد- ایذه تکرار شده و هر سال عده ای جان و سلامتی شان را از دست می دهند. این بار مقصر اتوبوس بود. سال قبل چه طور؟ سال قبل از آن چه؟ وقتی شما این همه اتوبوس در چنین مسیر خطرناکی اعزام می کنید مسلم است که بالاخره برای یکی از آن ها چنین حادثه ای رخ می دهد. احتمالا سال دیگر مقصر آب و هوا خواهد بود.
اگر فرزند همین سردار یا یکی از مسئولین در این اتوبوس بود و خون از دماغش آمده بود خاک همه را به توبره کشیده بودند . کشاورز و کارگر مظلوم که پناهی ندارد .
در تمام دنیا از رانندگان با سابقه بالای بیست سال وسن زیر شصت استفاده میشود تحصیلات بالای دیپلم وبدون تصادفات جاده ای و با اطلاعات فنی عالی به دنبال ستون ای بی اس معاینه ریتارد وووووو نگردید الباقی داستان است .
من سالیانی پیش از یکی از کارخانجات اتوبوس سازی دیدن کردم که در آنجا کارگران جوش کار شاسی اتوبوس را جوش میدادند .اما برای بالا بردن سرعت تولید آمپر دستگاه جوش را به حداکثر رسانیده و اکثر خط جوش ها پر از سوراخ شده بودند.وقتی متذکر شدم ضمن پذیرش اینکه یک جوش معیوب استحکام لازم را ندارد و مخصوصا شاسی اتوبوس در حین حرکت در دست انداز ها ممکن است ترک بخورد گفتند مدیریت اینطور خواسته است که سرعت تولید بالا برود .باید دانست سیستم کنترل کیفیت در این کارخانجات بروز نیست وتابع سلیقه و خواسته های مدیریت است .ارگان مستقلی هم وجود ندارد که بر ساخت اتوبوبوس و سایر خود روها نظارت کند .هر طور که شد وقتی اتوبوس رنگ شد دیگر کسی خط جوشها را نمی بیند اما اتاق وشاسی دیگر استحکام طراحی شده را ندارند . بنظر اینجانب خوب است که مدیریران همه صنایع خودرو سازی رااز پشت میزهایشان بیرون کشید و به تماشای اتوبوس های در هم شکسته در تصادفات آورد و اول از همه بسراغ خط جوش های شاسی و اتاق رفت تا ببینند وضعیت جوشکاری در صنعت خودرو سازی ما چگونه است .
حالا دوستان کارشناس و مهندس اگر حرفی غیر از منفی زدن دارند بفرمایند!