منجزی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
متاسفانه اکثر نظرات احساسی است ، ما نباید فراموش کنیم که اسراییل یک دشمن جدی ست و تنها او نیست که دنبال شکست ماست همه قدرتهای غرب و از جمله امریکا تمام قد پشت او ایستاده اند و دعا میکنم خداوند بما گوشه چشمی داشته باشه تا از این بحرانی که جهان را فرا گرفته با سربلندی بیرون بیاییم و این بیش از هر چیز تدبیر و فراست مسئولین را میطلبد و عملی منطقی و عاقلانه را .
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
صهیونیسها ترسوتر از آنی هستند که بخواهند پنجه در پنجه دلاورد مدان میهن اسلامی ما شوند ولی حفظ آماده گی هوشیاری شرط اول است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
کاش میشد بریم فلسطین ودخل این دنیا خواران را دربیاریم این غاصبین خیلی جانشان را دوست دارند چون مرگ برابر است با بد بختیشان ولی مرگ برای ما شهادت است ورسیدن به مولایمان حسین(ع)
ilya
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
اماده نبرد اهنينيم اماده نبرد اتشينيم
سعید
|
Germany
|
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
وسعت و تعداد نیروی رزمی ایران بعلاوه روحیه شهادت طلبی و همچنین تنگناهای استراتژیک و منطقه ای باعث میشود که اسراییل دست به هیچ حماقتی درباره ایران نزند.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
فقط فرقش با غزه اینه که تا ایران 2000 کیلومتر فاصله است نه 30 کیلومتر ! که جنگنده های اسرائیلی بیان و برن و روزی 100 بار بمباران کنن .

اسرائیل یا باید از موشک استفاده کنه یا لشکر کشی زمینی که دومی بدون کمک آمریکا تقریبا امکان پذیر نیست . البته اگه نخواد از 200 کلاهک اتمیش استفاده کنه.

در مقابل ایران برای موشک باران سرزمین بسیار کوچکتری رو برای نشانه رفتن در مقابل داره و البته حزب الله رو کنار گوش اسرائیل داره که به خون سران اسرائیل تشنه هستند و مترصد یک موقعیت برای حمله زمینی و موشکی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
تو همین اولیش مونده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
چه غلط ها 34 اسرائيل از اين وراژيها مي كنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
درسته که هیچ بنی بشری جرات همچین غلطی رو نداره اما نباید حکایتمون مثل فوتبالمون بشه که به خودمون مغرور بشیم و خدای ناکرده همین اسراییل نیم وجبی.....
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
باید بهشون گفت:

ماییم و نوای بی نوایی بسم اله اگر حریف مایی
نظرات بیشتر