مطالعات جهاني درباره تصادفات نشان ميدهد كه در حدود 60 درصد تصادفات عامل انساني دخيل است و نقش مهمي دارد. اگرچه اين نكته سهم نقش راه و خودرو را از بين نميبرد اما دلالت بر اين دارد كه چنانچه راننده عاقل، دانا و قانونمند پشت فرمان خودرو باشد با آگاهي از كيفيت و توانمندي خودرو به طرز قابل قبولي رانندگي خواهد كرد و حتما ميتواند در بسياري از موارد بر دشواريها و كاستيهاي راه نيز فائق آيد. فرهنگ سازي نقش مهمي دارد كه وظيفه نهادهاي نظارتي و كنترلگر است. سرمايهگذاري براي اصلاح و مرمت دائمي راههاي كشور نيز از اوجب واجبات است، اين كمترين حقوق مردم است كه دولتها بايد به آن گردن نهند. توجه به كيفيت خودروها نيز در زمره همين مقوله است كه اين امر در كشور فقط در حد حرف و حديث باقي مانده است. به هر حال هركس بايد بداند كه در اين كشتار دسته جمعي نقشي دارد و بايد تلاش كند تا اين نقش را به صفر برساند. براي همه مسافران عزيز كشورمان آرزوي سلامتي دارم.
من خودم در شغل رانندگي تريلي مشغول هستم مواردي را كه در زير مينويسم شايد باور نكنيد ولي كاملا واقعي است
در اكثر تصادفات خصوصا ماشينهاي سنگين پليس راننده را مقصر ميداند ولي آيا تابه حال فكر كرده ايد كه چه دليلي دارد كه راننده سرمايه و جان خود را نابود كند آيا تا به حال به خرج و دخل اين قشر فكر كرده ايد كه يك راننده براي اينكه بتوانند اقساط بسيار سنگين و قيمت گزاف قطعات يدكي را بپردازند مجبور به چه كارهايي ميشوند كه هم زندگي خود و هم زندگي ديگران را تحت تاثير قرار ميدهد
بسياري از رانندگان مجبور هستند كمتر غذا بخورند تا بلكه بتوانند مقداري پول براي خانواده ببرند اين باعث ميشود راننده ها بعضا بي حال و بي هوش شوند كه باعث خسارت سنگن جاني و مالي ميگردد در زمانهاي گذشته اكثر رانندگان چاق بودند ولي الان چطور ؟
آيا ميدانيد قيمت يك جفت لاستيك كاميون بالغ بر 4 تا 5 ميليون تومان ميباشد و رانندگان مجبور به استفاده از لاستيك هاي چيني بي كيفيت هستند آن هم با قيمت نزديك به 3 ميليون كه بساري از تصادفات ناشي از تركيديگي همين لاستيكها ميباشد
آيا ميدانيد قيمت يك جفت لنت خوب چه قدر است و ......
بايد به اين موارد دقت كرد و مطمئن باشد با وضعيت گراني كه بوجود آمده است تصادفات بيشتر و بيشتر ميگردد مگر قيمت كرايه واقعي و يا قيمت قطعات كاهش يابد
پاسخ ها
فرزند یک راننده
||
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۷
حرفتو قبول دارم
بنده خداها راننده ها ساعتهای متمادی رانندگی میکنند بدون اینه از نظر تغذیه خوب و مناسب بهره مند باشند. کیفیت غذاهای جاده ها رو که میدونید!1
یک موضوع دیگه این هستش که کشورهای دیگه ساعات کار دارند حتا برای رانندگی
یک راننده باید در شبانه روز فقط باید 8 ساعت رانندگی کنه
اینجا یک شوفر بدبخت با هزاران مشکل اقتصادی مجبوره شب تا صبح و صبح تا شب چشمش به بیابون باشه و رانندگی کنه
حمیدرضا
||
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
حرفت ........... یعنی چون مشکل اقتصادی داریم، باید بیفتیم به جان و مال دیگران و خودمان؟؟ یه کم رو حرف زدنت دقت کن، اخوی!
به نظر بنده عامل اصلی تصادفات در ایران عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگیست که این موضوع بعلاوه کیفیت پایین خودروها از لحاظ ایمنی سبب از دست رفتن جان بسیاری از هموطنانمان می شود.
من نميدونم اين وزارت راه و شهر سازي ، اين پولاي هنگفت رو كه از محل اخذ عوارض راه از مردم ميگيره كجا خرج ميكنه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با اين جاده هاشون !!!!!!!!!!
حتی اگربا خوشبینی و خیال پردازی 50% هم دلیل مرگ هموطنان به خاطر بی کیفیتی خودروهای ایرانی باشد جمعیتی حدود بیشتر از 10000 نفر میشود. بیشتر از کشته های هر جنگی.مافیای خودروسازی با خون هموطنان هر روز فربه تر میشود .ببینید با کدام ماشینها کشته میشوند.ایرانی یا خارجی؟
با سلام
فرهنگ رانندگی
جاده های نا استاندارد
ضعف در فرهنگ رانندگی
هر سه مورد با نسبت کاملا مساوی مقصرند
عیب ما این است که می خواهیم همه را با هم درست کنیم .اما به نظر بنده مثلا اگر استاندارد جاده ها مامل باشد ضعف موارد دیگر آنچنان نمایان می شود که راهی جز رفع آن باقی نمی ماند .
اما مهمتر از همه پذیرش تقصیر است که اصلا در بین ما جایگاهی ندارد. همه ما حداقل یک تصادف را دیده ایم یا وصفش را شنیده ایم .خواهش می کنم قضاوت ها را بیاد بیاورید :آری هیچکس نمی گوید من مقصرم اگر راننده ای قبول کند که حتما مقصر است دیگر هرگز تصادف نخواهد کرد و......
مشكل اينجاست كه كسي به فكر مردم نيست چونكه اگر دولت به فكر مردم و به جاي جريمه هاي سنگين رانندگي مي آمدند ماشين ها رو استاندارد ميكردند- جاده ها رو استاندارد مي كردند ولي متاسفانه خود دولت از جريمه ها داره سوء استفاده مي كنند، تاريخ نشان داده كه مردم ايران با زور نميشه به كاري وادار كرد.
بهترين راه فرهنگ سازي در رانندگي