بالاخره یه روزی نفت این عربا تموم می شه اون روزها خواهید دید که چگونه به دست و پای ایرانیان می افتند!
پاسخ ها
مهرداد
||
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
خوب بعد نفت ایران تموم نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟ الان عربستان نفتش تموم شه بگو چی میشه ... درامدش از زیارتگاهاشه .. ولی ایران نفتش تموم شه این همه حقوق بگیر بدون ذره ای سود چکار کنن ...
کشورهای مثل کانادا هم از بالا بودن قیمت نفت به شدت راضی هستند. زیرا استخراج نفت کانادا ( و خیلی کشورهای دیگر) هزینه بالایی دارد و با کاهش قیمت دیگر صرفه اقتصادی ندارد.
این تحلیل خیلی ضعیفه از این جهت که حکام عرب درسته که به پول زیادی برای توسعه هژمون خود در منطقه دارند ولی مهمتر از اون اینه که قدرتی مثل ایران خرد بشه و اگه پول هم نداشته باشند حاضرند به عنوان مزدور برای آمریکایی ها خدمت کنند.این را تو جنگ 8 ساله نشون دادند.پس برای گران تر شدن نفت دلشون نمی خواد غرب علیه ایران باشه. بلکه نفعشون در اینه.چون می دونند ایران برای غرب چقدر مهمه. چون دارند غربیا می بینند که این ایران که 34 ساله که از دست غرب رفته تا الان نصف خاورمیانه را هم از دست دادند.پس گرون شدن نفت خیلی مسخره است.من خودم اعتقادم به این است که تابناک تحلیل های خوبی داره.پس نگذارید دید من و خیلی های دیگه عوض بشه .درضمن تو ترجمه هاتون هم بیشتر دقت کنید که سوتی زیاد می دید.با تشکر
از نظر من تحلیل کاملا سطحی هست
یک به ابن دلیل که سود خود ایران هم در این هست که قیمت نفت بالا باشه
دو به این دلیل که کشورهای عربی اکثر صادرات نفت رو در اختیار دارن و میتونن تا مقداری کنترل بازار رو در اختیار داشته باشن
شاید ما با کشور ها حوزه خلیج فارس مشکل داشته باشیم ولی مطمئنن بیشترین سود از این اختلاف رو غرب خواهد برد پس لطفا دلتون رو به این مقاله های آبکی خوش نکنید
ایران باید نهایت بهره برداری را از میادین نفت و گاز مشترک در همه مناطق شمال و جنوب ببرد. حتی اگز در شرایط تحریم باشیم. برای مصارف داخلی اولویت را بهره برداری از این میادین قرار دهد. از طرفی همانطور که مسلم است اعراب با شرایط پیش آمده بین ایران و غرب ماهیت خود را نشان دادند و ثابت کردند که نان به نرخ روز خورند و دنبال منافع خودشان هستند. بنابراین، ایران باید با رو دست زدن به انها و اعمال روابط خارجی بسیار مدبرانه و حساب شده دوران خوشحالی اعراب وهابی را به اتمام رساند. عربستان، قطر، امارات، بحرین، کویت، اردن دشمنان اصلی ایران در شرایط حاضر هستند.
کاملا درسته. امیدوارم تمام تمرکز ما روی میدانهای نفتی مشترک با اعراب باشه و حالا که تحریم هستیم ظرفیت های انبارشمان را گسترش دهیم تا بخشی از ضرر را در آینده جبران کنیم. همیشه در روی یک لنگه نمیچرخه!
یکبار در خاطرات سابق یکی از وزرای خارجه آمریکا نوشته بود که در مذاکرات محرمانه ای که با ایران داشته اند به ایرانیها گفته فشاری از جانب کشورهای خلیج فارس برای تحریم شما بر ما اعمال می شود این فشار خیلی بیشتر از فشار اسراییل بر ماست.
با سلام ادب.
باور بفرمائیداگر روزی قرار به بهبود روابط با ایران باشد یا نامی از عربستان نخواهد بود یا برخی از عربها جزء آخرین کشورها هستند که تغییر رفتار میدهند حتی دیر تر از امریکا حالا می پرسید چرا؟
1- کمبودی که از تمدن و فرهنگ ایرانی احساس میکنند که این فاصله فرهنگی در تمامی رژیمهای سیاسی حفظ شده
مانند آرام و وزین و صلح دوست بودن ایرانی در مقابل خوی جنگ طلبی اعراب
2- نبوغ خلاقیت فردی و سرآمدی ناشی از نسل و تربیت ایرانی در مقابل راحت طلبی و کم استعدادی آنها
3- شفافیت و وفاداری در پرستش خداوند و ارزشهای دینی از گذشته تاکنون تا حدی که گاهی اوقات از اعراب که در مهد اسلام نیز بودند پیشی گرفته ایم
4- نفوذ رهبری و اندیشه ایران در دل مظلومین و مسلمانان
5- موقعیت بسیار ژئوپلتیک ایران در قیاس حاشیه بودن آنها
6- ترس از آقا تر شدن ایران در این منطقه حساس از جهان
اما باید به هوش بود و ضمن حفظ برتری و اتحاد از تجربه سیاست مداران کهنه و خلاقیت سیاسون جدید بهره برد و حتی الامکان از برخورد دوری نمود و با مهارت از آنها بازی بگیریم و آنها را در حاشیه نگه داشت که مارهای بسیار در آستین دارند . . .