برادران تابناکی فقطکافیه در شهر چشم باز کرد و دید که هیچ اتوبوس شرکت واحد از زمان شروع کار تا پایان کار خاموش نمی شود ناوگانی مینی بوس رانی دیگر از حالت فرسوده هم خارج شده و مرده متحرکه کیفیت بنزین در بدترین حالت اکثر لنتهای وسایل نقلیه چینی بی کیفیت کامیونهای قدیمی دودزا این همه کارخانه الاینده اطراف تهران و صد البته ماشینهای بی کیفیت تولید داخل و ما هنوز دنبال مشکل می گردیم بابا من بی سواد فهمیدم شما هنوز دنبال پرتغال فروش می گردید
باران الوده بودن هوا را از دید ما پاک می کند ولی اگر کمی از مسائل محیط زیست بدانیم می فهمیم که محیط زیست تا وقتی که زباله با هم مخلوط در سطل ریخته شود بخصوص پلاستیک و فلزات و نوع ماشین و سوخت ان قدیمی باشد و فاضلان بازسازی نشده باشد مشکل حل نشده است. الودگی فقط در هوا اثر نمی گذارد بلکه در خاک زمین و کشاورزی و تغذیه دام اثر گذار هست.
سایت محترم تابناک به عنوان یک متخصص 3 روز پیش طی تماس و نامه ای راه کار رفع آلودگی هوای شهر های بزرگ را به همراه ایمیل خودم خدمتتان ارسال داشتم اگر مشکلات را واقعا جدی می انگارید وبرخورد سیاسی با قضیه نمیکنید تقریبا تنها راه همان است که ذکر شد
آیا نمیتوان با ایجاد ناپایداریهای مصنوعی و محلی در هسته الگوی پایدار هوا و ایجاد کانالیزه کردن بادها در زیر سقف شهر ذرات معلق را به خارج از شهرها در جهت امتداد شیب فشاری هوا هدایت نمود؟ هم اکنون اقلیمشناسی در سطح میکرو در دنیا پیشرفتهای چشمگیری داشته است.
حمل و نقل عمومی ارزان و سریع تنها راه حل است گیرم مشکل آلودگی را با ماشین های بروز حل کردید معضل ترافیک و جای پارک چه؟؟؟ اولا حمل و نقل عمومی باید سریع و مطمئن باشد نه اینکه فاصله دو اتوبوس 3 دقیقه باشد و لی اتوبوس بعدی یکساعت بعد بیاید، دوما هزینه متوسط حمل و نقل نباید از 15% درآمد کارگری جامعه بیشتر شود اینها را دولت و شهرداری درست کند من یکی ماشینم را نه تنها بیرون نمی آورم بلکه اصلا می فروشم
با سلام
آیا وقت آن نرسیده است برای کارخانه های آلاینده سطح شهر تهران فکری جدی شود ؟
یکی از این موارد
کارخانه سیمان مشیریه است
که مردم را به زانو در آورده است
آلودگی فعلی به دلیل اینکه شیمیائی می باشد قابل رفع با بارندگی نمی باشد . سابقا بعد از باران تا چند روز هوای تهران تمیز میشد ولی الان حتی بعد از بارندگی آلودگی دوباره دیده میشود. چند خطر آلودگیهای شیمیائی زندگی ما را تهدید میکند.
1.آلودگیهای شیمیائی قابل جذب توسط پوست و مخاط می باشد در نتیجه نفوذپذیری آن زیاد بوده و ناراحتی های پوستی و چشمی و مشکلات حاد ریوی ایجاد میکند. همچنین می تواند منشاء سرطانهای پوستی باشد.
2.آلودگی های شیمیائی در بافت چربی بدن ذخیره شده و دفع آن کبدی می باشد بنابراین احتمال سرطان های کبدی و گوارشی افزایش می یابد.
البته مشکلات بیشتری ایجاد میکند که در این مقال نمی گنجد شاید بتوان به آن مثل معروف اشاره کرد
"آلودگی تهران سازی است که صدای آن بعدا در می آید"