سلام
نميدونم جاش اينجا هست كه بگم يا نه اما داروي سالك سال هاست توسط ايراني ها كشف شده اگه اقايان در وزارت بهداشت بخواهن اماده در اختيار گذاشتن ان هستم
mansouri_manager@yahoo.com
بهترین جملات در این مورد را آقای باقری لنکرانی گفتند، بخوانید: پايان مسئوليت هر مسئولي واكنش هاي متفاوتي را برمي انگيزاند. در اين بين گروهي با ريزبيني به دنبال نقاط ضعف احتمالي مسئول قبلي مي گردند و در اين خصوص وقت ها صرف مي كنند و تلاش ها به پا مي دارند. جمعي را به بهانه وابستگي به مسئول قبلي مواخذه يا بركنار مي كنند، هر آنچه شده را با ديده منفي كنار مي گذارند و دنبال طرح هاي نو و پر سروصدا مي گردند كه حتما غير از كارهاي گذشتگان باشد.
لنكراني ادامه داد: اين رويه در بسياري از تغيير و تحولات گذشته از جمله در ماه هاي پاياني سال 88 و پس از آن فرصت هاي مهمي را از نظام سلامت گرفت. تكرار اين تجربه تلخ چيزي جز هدررفت وقت خدمتگزاري به ارمغان نمي آورد. هر سازماني به حافظه سازماني خود پويا و ماندگار مي ماند.
ديگه همه ي مشكلات به سرعت حل خواهد شد انداختن تقصيرات به گردن ديگران حربه ي هميشگي در اين چندساله بوده ول من تعجبم از اين اظهار نظرهاكه از روي بخل و كينه و سطحي نگري الان كه وزير رفته هرچه از دهانشان درآمده گفتند تاحالا كجا بوديد و چقدر انتقاد كرديد ما ايراني ها عادتمون هست هركجاي دنيا باشيم فقط پشت سر آدمها بدگويي كنيم