این افراد چه اونایی که قمه و چاقو رو بدست میگیرن یا اونایی که فقط اینا رو کمک میکنن ( منظورم همون کسایی هستن که گفتن باید زندانی بشن ) همشون رو باید اعدام کرد . چون نتیجه کارشون یچیزی هست و با علم به اینکه چیکار میکنن اینکارو شروع کردن . درضمن باید از مسئولان پرسید چرا تا موقعی که موضوع رسانه ای نشه کارا زود انجام نمیشه ؟؟ توی کلانتری ها پر هست از این شکایت ها.
نتایج نشان داده است که در بیشتر موارد اعدام جایزگین مناسبی جهت درست عبرت سایرین نشده است تا زمانی که فکر مناسب و ریشه یابی قوی در خصوص این گونه موارد نشود افراد سودجو به دنبال این جور برنامه ها هستند . برای آنها به مانند تفریح می ماند . لازم به ذکر است گشت های عملیاتی که نیروی انتظامی به صورت دوره ای گذاشته جوابگوی نیاز جامعه نبوده و می بایست تیزبینانه تر و دقیق تر به این جور عملیاتها بنگرند - بهتر نیست به جای در نظر گرفتن شرایط قربانیان حادثه - به فکر حل مشکل به صورت عمیق باشیم ؟
در كشور ما سالانه بين هفتاد هزار تا هشتاد هزار نفر از افراد بي گناه قرباني تصادفات رانندگي مي شوند حالا اگر به جاي آن بي گناهان در هر سال صد نفر از اين موجودات پليد از جامعه ما كم شوند چه اتفاقي مي افتد؟ پيشنهاد مي كنم در اعدام اين گونه افراد قصور نكنيد چرا كه سه يا چهار نفر از اينها مي توانند امنيت را از شهري بگيرند و در جامعه آنچنان خوفي ايجاد كنند كه همگان گمان كنند امنيت از جامعه رخت بسته است.
اینکه بعد از پخش فیلم این برخورد با مجرمان صورت گرفت هم باعث خوشحالی است هم ناراحتی. خوشحالی از آن جهت که تکنولوژی کار مجرمان را سختتر می کند. نا راحتی ازآن جهت که معلوم می شود بدون فشار افکار عمومی آنها به کار خود ادامه میدهند
کدام التماس یانصیحت درمقابل زورگوئی اثرداشته که بازهم لازم باشدامتحان شود؟ کسانی که ازاعدام این افراد ناراحت میشوندبایستی یکبارخودیا اعضائ خانواده شان زیرساطوروشمشیر وعربده های این افرادقراربگیرندتابه عمق فاجعه پی ببرند.العین بالعین.
اعدام برای اینها کم است اینها را باید محکوم به حبس ابد با اعمال شاقه کنند تا هر لحظه زندگی شان آرزوی هزار بار مرگ کنند.باید طوری رفتار کنند که کسی حتی فکر زورگیری هم به سرش خطور نکند.