برادران گرامی، الان همانگونه که همه تان مستحضرید ما رابطه با امریکا را نمی پذیریم بخاطر اینکه میگوییم سردمداران و شرکتهای چند ملیتی امریکا ظالم هستند، این کاملا" قبول، ولی وقتی این را هم میدانیم که در کشورمان هر روز فاصله غنی با فقیر زیاد میشود، که خود این نیز ظلم بر یک عده فقیر، آیا سزاوار است خودمان بنام مبارزه با ظلم، ظلمی دیگر و ناخواسته مرتکب شویم؟ آیا سزاوار است در اثر این موضوع منابع انسانی و مادی ما بنوعی تلف شود، آیا اتلاف سرمایه و اتلاف وقت جزو محرمات اسلام نیست؟ فقط ایراد ما اینست که تک بعدی به موضوع نگاه می کنیم. من شخصا" نمی گویم رابطه داشته باشیم یا نداشته باشیم، چون وقتی که سی سال است رابطه نداریم تا بحال نمردیم منبعد هم نمی میریم، لیکن تمام جوانب و واقعیت هایی که در جامعه می گذرد کنار هم بگذاریم بعد با جمیع جوانب تصمیم بگیریم.
بنظر من مذاکره و رابطه دو مقوله کاملا جدا هست .ما مسلمان هستیم و اسلام دین عقل و منطق هست ما باید مستقیم مذاکره کنیم و دیدگاههای خردمندانه و منطقی خودمان را به گوش جهانیان برسانیم ولی ممکن است هیچ وقت به تفاهم برای یک رابطه نرسیم
فقط ميدونم كه امريكا خيلي بهتر از روسيه و چينِ كمونيست هست!
اگه رابطه با چين و روسيه نقض استقلال ملي و عقايدمون نيست،پس همين نوع رابطه را ميتوان با امريكا برقرار كرد،با اين تفاوت كه منافعمون بسيار بيشتر تامين ميشه!
ایران ابر قدرت نو ظهور جهان فعلی با شعار مردم باید حاکمیت خود را تعیین کنند است مردم دنیا در حال بیدار شدن هستند و الگویشان ایران است اگه صلح کنیم میگن دیدید اینم ایرانتون بالاخره تسلیم شد پس شما هم بشینین سر جاتون قضیه اینه داداش پس گشنگی بکش برادر راه درست همینه
با سلام
میخواستم به عنوان یک کارشناس مسایل سیاسی این رو یاد آوری کنم که تمام دولت های استکباری ار رابطه ایران با آمریکا متضرر می شوند علی الخصوص انگلیس, فرانسه,عربستان و اما ما باید بعد از این کشور ها زنگ خطر رو برای روسیه و ترکیه و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس به صدا در بیاوریم.
از همگی شما یک سوال دارم .ایا امریکا میتونه خسارتی رو که به ایران زده جبران کنه . این خسارت به اقتصاد ما حتی همین الان هم ادامه داره هرموقع تحریم برداشته شد مذاکره بشه . سختی بر مردم ما رو امریکا روا داشت مگر نه هیچ ایرانی نمیتواند ببیند که ایرانی دیگری در رنج باشه .