ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
بابابي خيال مالرها آدمهاي جنبه داري هستيم .بذار هم وطنامون لحظه اي شادباشند.البته پيامك فقط مربوط به قوم لرنيست اگه مي خواي تاانواع پيامك استانهاي ديگه رو برات بفرستم.تركي .اصفهاني عربي تهراني .همداني .كردي.گيلاني.
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
حرف دل همه ما بختیاری ها همین است ...

ما دین خود را در برهه های حساس تاریخ مانند دوران هخامنشی، پذیرش اسلام، حمله محمود افغان و بیرون راندن آن تا فتح قندهار، دوران مشروطه و فتح تهران، دوره استبداد و مبارزه با استعمارگران، ملی کردن صنعت نفت (اولین قرارداد نفتی ایران به نام قوم بختیاری ثبت شده است)، مبارزات قبل از انقلاب، بعد از انقلاب و جنگ تحمیلی هر جا به نیروهای وفادار با ایران و اسلام بوده ادا کرده ایم و در ادامه نیز خواهیم بود!!!

چون به راهمان و اهدافمان که سربلندی اسلام و ایران است اعتقاد راسخ داریم....

اما باید گفت حق ما این نبوده و نیست ...
حکومت های فاسد شاهنشهای ما را از پیشرفت دور کردند و متاسفانه بعد از انقلاب علیرقم تلاشهای بسیار هنوز با خیلی جاها از لحاظ توسعه قابل قیاس نیستیم ...
اما فرهنگی داریم به بلندای زردکوه و دنا و دلی به پاکی جوی های رودخانه کارون و زاینده رود و دز...

کسانی اینها را برای ما ساختند که ریشه ای در خاک ایران نداشتند...
said
|
Japan
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
سلام بر تمامی لرهای با اصالت چه بختیاری،خرم ابادی،کهکیلویه و بوبراحمدی ،چهار محالی ولرهای عزیز دراستان های اصفهان وشیراز
ساسان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
اونایی که اصالت ندارند لرها رو به مسخره میگیرند...
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
دراكثرجاها اين جك هاي بي مزه هست كه آن هم به فرهنگ آن منطقه برمي گرددمثلا درمازندران هرجكي ميشه اگه برعليه خودشان باشد اسمشو عوض و ميفرستن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
توهین به یک قوم ، یک شهر و یا یک جنسیت به معنای حد اقل حق الناسی به تعداد جمعیت آن مجموعه است و این یعنی پاسخ گویی با دستان خالی در روز قیامت برابر جمعیتی به فراوانی یک ملت. آخرتمان را فدای چند ثانیه خندیدن نکنیم.
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
دوست عزیز از مردمی که مفاخر و دانشمندان خود را به باد تمسخر و خنده می گیرد چه انتظاری دارید؟ 90 درصد نوابغ و بزرگان کشور از این اقوام بوده و هستند یادمه تو دانشگاهی که درس می خواندیم نفرات برتر تمام رشته ها ی مهندسی ترک بودند و اکنون اکثرا در امریکا و کانادا هستند در حالی که یه سختی فارسی حرف می زدند تازه آنجا کسی برایشان جوک نمی سازد.
یک ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
متاسفانه این موج ضد قومی همیشه از طرف قومیت هایی از ایران به راه می افتد که در تاریخ ایران نشانه ای از اصالت و افتخار آنها وجود ندارد. من که معتقدم در کشور ما برای هر قومیتی جوک درست می کنند نشان از برتریت آن قوم دارد. زنده باد مردم پرافتخار لر
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
متأسفانه این پیامک ها علیه اکثر اقوام ایرانی، آذریها،لرها،رشتیها،اصفهانیها،قزوینیها،شیرازیها،آبادانیها و ... وجود دارد. جای این سوال خالیه که از کی فرهنگ زشت تمسخر اقوام ایرانی شروع شده؟ این مشکل، تاریخی بوده یا اینکه مولد یک قرن یا شاید چند دهه اخیره؟
تابناک عزیز، من از شما تقاضا دارم که به عنوان یکی از پرمخاطبترین رسانه های کشور، هر هفته گزارشی رو درباره این فرهنگ غلط، تاریخچه اون، علتهای اجتماعی استقبال مردم از بیان اینگونه لطیفه ها(علی رغم اینکه اکثراً معتقد هستن که اینکار درست نیست و مثلا اگر قومیت خودشون مورد تمسخر قرار بگیره واکنش نشون میدن!)، و شیوه های عملیاتی و موثر درباره تغییر این فرهنگ تهییه کنید و هر روز این خبر هفتگی رو در صدر اخبار اون هفته قرار بدید تا اهمیت این موضوع کاملا مشخص بشه. من فکر میکنم که اگه تقبیح این فرهنگ غلط، خود تبدیل به فرهنگ بشه، به مرور این عادت زشت از جامعه رخت برمیبنده. شاید با این کار شما، سایر رسانه ها هم کارهای مشابهی انجام بدن و یک حرکت اجتماعی علیه تمسخر اقوام ایرانی شکل بگیره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
این که منشا این گونه جوکها و اکنون پیامکها کجا است تا حدودی مشخص شده است جوکهایی که در قدیم برای ترکها و شمالیها درست میکردند طبق شواهد و اسناد معتبر سیاست انگلیس و روسیه بوده و اکنون هم مشخص است کار اسرائیل و یاران بهایی اش که اینگونه پیامهایی را درست کرده و در جامعه ترویج می دهند ولی ما باید هوشیار باشیم که چرا عده ای بیکار دست به این کار می زنند و با یک پیامک که به کسی می دهند و آن شخص به اشخاص دیگر حال فکر کنید ظرف چند روز تمام کشور این پیامک را دریافت می کنند امید است ما با دریافت پیامکهایی اینچنین بلافاصله مانند یک میکروب اونو از گوشیهایمون پاک کرده تا اینگونه عوام فریبیها در نطفه خفه شود . برای ظهور امام زمان عج دعا کنید
نظرات بیشتر