نشستین تو شهر و خونه خودتون می گید متاسفم؟! چی می دونین ماها چی می کشیم تو دریا! وقتی هیچی از زندگی نفهمی با 19 ساعت کار در روز! بعد یه اتفاق که میوفته همه ابراز تاسف می کنید؟!کی شد تشکر شه از یه کارگر نفتی که تو گرما و سرما، طوفان و گرد و خاک مجبور کار کنه! چون اگه دکل بخوابه 300 هزار دلار اجاره دکله و خسارت می خوره کشور!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۶
برادر عزیز کسی کارگران را متهم نمیکند اشکال از مدیران است که جهت تبلیغات و ثبت رکورد مسایل ایمنی را کاملا رعایت نمیکنند واجر همه کارکنان را ضایع میکنند
نکته قابل توجه از رعایت اصول ایمنی که میشه تو فیلم دید این نکته هست که هیچکدوم از افرادی که روی جکت بودن حتی جلیقه ایمنی به تن نداشتن حتی مسئول ایمنی که لباس زرد پوشیده! وقتی این مسئله که بدیهی ترین اصل ایمنی در کار روی دریاست رعایت نشده میشه نتیجه گرفت بقیه مسایل چجوری رعایت میشن.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۶
اصلا مگر از فیلم معلومه؟! اتفاقا پوشیده اند. من نمی دانم شما چه جوری تشخیص می دهید؟!
ناشناس
||
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۶
دوست عزیز همه افراد جلیقه ایمنی داشتن. اون لباس زرده هم مسئول ایمنی نبوده بلکه یکی از کارشناسای مهندسی شرکت فناوری آبهای عمیق هستش
ناشناس
||
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۶
جلیقه دارن که؟؟
ناشناس
||
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۶
لطفا دوباره به فیلم دقت کن! همه روی آب شناور می شوند و هیچ کس غرق نشده، به نظرت این از کمبود ایمنیه!!
نکته قابل توجه این است که دیکته ننوشته غلط هم ندارد لذا فراموشمان نشود که ما می توانیم انشاالله با همت جوانان غیور و توانمند این ناکامی به زودی جبران خواهد شد
با سلام خدمت خبرگزاری محترم اما انصاف بر این است که اگر نظری در ارتباط با اینگونه پروژه هاویا هر پروژه دیگری میخواهد بدهند ودر رساته ها ارائه کند با نظر خبرهگان وکارشناسان فن همراه شود واز کلی گوئی و آیه یاٌس خواندن پرهیز شود کم در دنیا اتفاق نیفتاده است که سکو در حال بهره برداری غرق شده واگر به خاطر این حوادث بخواهیم نا امیدانه صحبت کنیم باید نشست ودست روی دست گذاشت تا با هزینه های زیاد اگر برادران خارجی دلشان خواست بیایند و اگر هم چنین حوادثی رخ بده خیلی عادی برخورد کنند.
دوستان فقط میگویند30تا40میلیون دلار ولی بایستی هزینه فرصتهای ازدست رفته رادرنظرگرفت بخصوص اینکه دراین فاصله قطراستخراج واستحصال گاز خودرابیشترهم میکند بنظرم بادرنظر گرفتن زمان ازدست رفته چند میلیارد دلار به واقعیت نزدیکتر است.
من به عنوان كسي كه در اين زمينه به صورت تخصصي فعاليت ميكنه ميگم كه : بله دقيقا روش نصب جكت ها سه پايه هاي و 4 پايه هاي به همين روش ميباشد . و تاكنون همه به اين ترتيب در خليج فارس نصب شده اند . ولي اينكه غرق شده حتمن به دليل عدم مهندسي دقيق در هنگام جايگذاري و... بوده. و اين كار اصلن كار پيچيده اي در دنياي امروز نيست. (مثل ساختن يه پل در بزرگراه هست.)
هم گزارش را خواندم و هم نظزیات را و مثل همیشه اصل موضوع فراموش شده است. علت غرق شدن جکت، شکستن بوم جرثقیل دریایی شرکت صدرا بوده است. نمی دانم تا کنون چرا این موضوع مطرح نشده است؟
جکت E4 هنگام که اشاره کردید غرق شده و همچنان در کف دریا است. اشتباه است این جکت در تاریخ 1 اسفند 1389 غرق شد و در تاریخ 14 فروردین 1390 از آب بدون هیچ گونه آسیب دیدگی بیرون کشیده شد بعد از گذشت حدود 43 روز که یک رکورد برای نجات یک سکو در دنیا می باشد.
شکست پلی است به سمت پیروزی
پس باید نترسید و رو به جلو حرکت کرد