وقتی از نام طبس بدون واژه گلشن استفاده می کنیم ،برای کسانی که این شهر را ندیده اند تنها کویر و خشکی و.... در ذهن تداعی می شود ولی حقیقت چیز دیگری است. طبس گلشن شهری است همیشه سر سبز در دل کویر با پوشش گیاهی بسیار شگفت انگیز، قرار گرفتن نخلستانها به عنوان درختان همیشه سبز مناطق گرمسیری در کنار درختان مرکبات مخصوص آب و هوای مدیترانه ای. کشت برنج در برخی آبادی های طبس و باغهای زرد آلو با میوه های منحصر به فرد در روستای خرو، قناتهای بسیار قدیمی و وجود برخی آثار تاریخی از جمله مسجد جامع و ارگ طبس که بعضا"در زلزله ویرانگر شهریور 1357 تخریب شده اند ویا صدمات جدی دیده اند،وجود باغ گلشن به عنوان شاهکار طبیعت در دل کویر ، حمام مرتضی علی روستای خرو(خور) با دو چشمه ی آب گرم وسرد در کنار هم و از همه مهمتر بارگاه ملکوتی حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) برادرتنی امام هشتم (ع) در این شهر می تواند دلیل خوبی برای دیدار از این شهر قدیمی باشد.نکته آخر اینکه طبس از نظر زمین شناسان نیز "بهشت زمین شناسی ایزان"نام گرفته است که سخنی گزاف نیست. امیدوارم روزی طبس گلشن ، عروس کویر، جایگاه واقعی خود را در صنعت گردشگری این سرزمین کهن پیدا کند.ولی در پایان شاعر چه خوش سروده است که:
همه ملک ایران سرای من است
که خوب و بدش از برای من است
با تشکر
جای روستای صخره ای چند هزار ساله ی میمند(بزرگترین روستای صخره ای جهان) با تمام شکوه و ابهتش در این لیست خالی است .جایی که از آثار باستانی منحصر به فرد کشور می باشد.
ايران ديدنيهاي زيادي داره ولي متاسفانه در اين ليست ذكر نشده مثلا ابشارها واسيابهاي ابي شوشتر" تنكه واشي" ابشار ساواشي "منارجنبان اصفهان و پل زمان خان و ساير ديدنيهاي اصفهان كه از همه اين ليست تعدادش بيشتره"تونل كوهرنگ شهركرد"قله سبلان " بش قارداش " ابگرم قوطورسويي و هزاران نقطه ديدني ايران كه نياز به يك كتاب داره...