عباد گچسارانی
|
Russian Federation
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۳
اگه بزارن فقط با حمایت مردمشون توسط ایران این جرثومه های آمریکا برداشته میشن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۳
شاید الان وقت دستیابی به جنگ افزلرهای بازدارنده باشه
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۳
گرفتین مطلبو ؟ ایول تابناک.

""""البته نیازی به توضیح نیست که به باور بیشتر ـ نزدیک به همه ـ ‌تحلیلگران، در میان این سه متحد آمریکا، به جز رژیم اسرائیل، بقیه حتی توانایی انسانی لازم برای استفاده کارآمد از این تسلیحات پیشرفته را ندارند و اصولاً بدون حضور کار‌شناسان و مستشاران نظامی آمریکایی، قادر به کار بردن آن‌ها نیستند. """"
ماهان
|
-
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۳
واقعا ميشه يه روزي برسه كه اين عربهاي مزدور رو حسابي گوشمالي بديم؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۳
وقتی اسلام کشورهای عربی به سمت وهابیت پش میره (که بویی از اسلام . انسانیت هم در اون نیست) عجیب نیست که صهیونیسم و وهابیت با هم متحد بشن.
ولی من فکر نمیکنم همچین اتفاقی بی افته چون امارات خیلی خیلی به ایران نزدیکه و هر اقدام نظامی بر علیه ایران باعث میشه امارات به 40 سال قبل خودش برگرده.اینم بگم که اقدام نظامی علیه ایران به این سادگیا نیست که تو این مقالات نوشته میشه اگه این قدر راحت بود چندین سال پیش عملی شده بود و در ضمن خدا هم یه بار در طبس به ما نشون داد که با ماست پس ترسی نداریم.
شاهد عيني
|
Japan
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۳
به نظر من با اين کاراي آمريکا هدف اصلياش ايجاد جنگي است که مسلمان مسلمان را بکشد و آنها و بخصوص اسرائيل بدون صرف هزينه بتوانند جمعيت مسلمانان را کم کنند و از طرفي مقدار زيادي هم منافع اقتصادي از طريق فروش سلاح بدست آورند يعني لب کلام با پول خود مسلمانان خودشون را از بين ميبرند کما اينکه تا بحال هم همين سياست را داشتن و دارن. لعنت بر صهيونيسم....
حسینrg3750
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۳
خیالم از خودم راحته سازمو زمین میزارم و نمیزارم دشمنم حتی اشهدشو بگه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۳
تکبر باعث غرور بیجا و اشتباه محاسباتی میگردد. درسته که کشورهای جنوب خلیج فارس در حال حاضر توان رویارویی نظامی با ایران را ندارند ولی نباید فراموش کرد که عملا ما همه همسایگان خود را وادار به رقابت تسلیحاتی با خود کرده ایم واز این بابت بایستی مرافب خود باشیم دشمن هرچقدرهم که کوچک باشد کجودش خطرآفرین خواهد بود ودشمنان قسم خورده ما از توانایی مالی گسترده ای برخوردارند واین را بایستی در محاسباتمان ببینیم.
حسين
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۳
اينها همش منافع براي امريكا داره وبدبختيش براي بقيه.همون مثال تفرقه بنداز وحكومت كن.اما نمي دانند ايراني يك تفنگ هم در دست داشته باشه بقيه خودشونوخيس ميكنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۳
جنگنده با بالا رفتن شماره اش در جنگ كارايي بالاتر ندارد.جنگنده f14 در عمليّات حمايت هوايي نزديك بهتر از f16 است.در جنگ بين ايران و امريكا اتفاقات متفاوتي رخ خواهد داد.
نظرات بیشتر