سیدزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
یک نکته را نباید از یاد برد که اماکن اقامتی مکه و مدینه را برای یک موسم اجاره می دهند ( همان 45 روز) نه کمتر و نه بیشتر. بنابراین سازمان حج و زیارت مجبور است هزینه اقامت همه را معادل همان 45 روز پرداخت کند. هزینه اقامت در مدینه کمتر می شود چون زائرین در دو نوبت به آنجا می روند ولی چون کل زائرین می بایست در زمان واحدی در مکه باشند ( حدود 10 روز) به اندازه کل زائرین باید هتل موسمی در مکه اجاره شود. با این توصیف که مقداری از آن خالی می ماند. به دیگر سخن با توجه به ثابت بودن میزان بلیط و ویزا و رفت و آمد و هتل برای سازمان هزینه حج 45 روزه با 30 روزه تفاوت زیادی ندارد و فقط هزینه تغذیه است که کم یا زیاد می شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
پاسخ اصلی را باید بانک ها بدهند. سود سپرده گذاری یک میلیون در هشت سال که مشخص است می شود سه میلیون تومان. باید بانک پاسخ دهد که چرا یک میلیون سود می دهد. پس بقیه اش یعنی دومیلیون تومان چی می شه!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
با سلام خدمت دوستان گرامی، این یک مقدار بی انصاف است که در مورد استطاعت مالی مردم استدلال مسئولین محترم رو تکرار کنیم، موضوعی که نباید از اون غفلت بشه اینکه این بندگان خدا که الان به قول شما استطاعت مالی ندارند هشت سال پیش پول سفر حج رو بطور کامل پرداخت کردند و سازمان توان اعزام اونها رو نداشت آیا این تقصیر مردم هستش ؟ تازه هشت سال هم از پول این بندگان خدا استفاده شده. دقت کنید انگار هشت سال پیش جنسی به اونها فروخته شده، توان تحویل جنس رو نداشتیم حالا جنس فروخته رو دوباره باید اونها بخرن واقعا که این دیگه آخرشه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
سلام سود ودیعه را معادل با نرخ ارز مبادله ای محاسبه کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
اول اینکه شما اگر آمار سال گذشته را در می آوردید متوجه می شدید که پارسال اعلام شد که برای اینکه تاخیر هواپیماها کمتر شود و برنامه ریزی های بهتر پیش برود تعدادی از حاجی ها حدود 40 روز و بلکه بیشتر سفرشان طول کشید و در واقع این طور نبوده که همه 30 تا 35 روزه سفرشان تمام شود. البته اینکه این کار چه قدر کمک کرد که تاخیرها کمتر شود خود جای بحث دارد
بعد هم یک پیشنهاد داشتم و آن اینکه در زمان ثبت نام هر چه قور می خوهند پول بگیرند به قیمت روز بانگ حساب کند و حسابی که باز می کند را به صورت دلار باز کند و نه ریال.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
با سلام - بيان چند سوال و نكته را ضروري ميدانم
1- اگر ارزش پول پرداخت شده در زمان ثبت نام ملاك نيست چرا از مردم كل پول دريافت شده است سازمان حج مي توانست با دريافت مبلغ بسيار جزئي ثبت نام نمايد.
2- آيا معناي بانك داري اينست كه پول مردم به امانت گرفته شود و پس از چند سال يك هشتم آن بازگردانده شود يا بايد معادل همان ارزش اوليه بازگردانده شود در صورتي كه جواب مورد اول مي باشد كه بانكداري كاري بسيار ساده و بدون نياز به تخصص خواهد بود.
3- محاسبه رياست محترم سازمان براي حالتي است كه شما بصورت انفرادي و براي موسم حج اقدام به رزرو هتل نمائيد درصورت اجاره ساليانه هتل( براي حج عمره و تمتع) و چارتر كردن هواپيما و ... هزينه ها بسيار كمتر خواهد بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۷
اصلا برای من سواله چرا باید پول پیش پرداخت را چند سال پیش داد ایا برای زیارت خدا رفتن پیش پرداخت باید کرد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۷
لطفا توضیح دهید ویزای 50 دلاری عربستان + هزینه بلیط با خطوط خوب منطقه + هزینه اقامت همین الان چقدر است که دوستان با گرفتن ودیعه های طولانی و با این مبالغ قصد بردن حجاج را دارند؟آیا اگر حجاج از نقاط دیگر راهی شوند همین هزینه ها را دارند؟چرا سازمان حج که مبنایش دلار بوده ودیعه دریافتی مردم در سال های قبل به صورت دلاری نگه نداشته تا مردم اینگونه متضرر نشوند؟؟؟؟؟؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۷
وقتی استطاعت رفتن به حج نیست واقعا چه اصراری هست که باید بریم؟ لطفا جنجال نکنید شرایطه اقتصادی کشور رو در نظر بگیرید.
منصور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۸
9 تا 12 میلیون که فقط هزینه سفره با محاسبه هزینه های بعد سفر که سر از 20 میلیون درمیاره