اقای دکتر من از دانشجویان شماهستم عین اموخته هایم را در جامعه ودانشگاه طرح کردم.الان به عنوان استاد حق التدریس (12واحد)در دانشگاه ازاد تبریز تدریس میکنم به هیچ جای دیگر راه ندادندحتی حاضر نشدند هیات علمی کننداگر ادامه بدم شاید از نون خوردن هم بیاندازند.باز جای شکرش باقی است به شما اجازه میدهند مقالتون چاپ شود.
بیانات دکتر بسیار معقولانه بود.
اما چند نکته در ارتباط با موارد ذکر شده.
نخست این که ما باید به یاد داشته باشیم که تجربه 8 سال گذشته خواندن، تاثیر و پذیرش چنین نگرشی را شرین تر و قابل فهم تر نموده است.
دوم. باید دانست تعداد زیادی دانشجویان کنونی در مقاطع بالای علوم انسانی دانشجویانی هستند که دیپلم علوم تجربی و ریاضی فیزیک دارند و بچه های علوم انسانی که به این سطح رسیده اند نیز توانایی مناسب برخوردارند.
به نظر من مشکل جای دیگری است جایی به نام فرهنگ، فرهنگ تظاهر که هر اصلی را و هر تخصصی را در این یارای مقابله با آن نیست.
چون 8سال صبر كرده اندتا اين جملات را فرموده اندحالا اينها كهنه شده اند،خبر جديد بدهند - البته خوب بودولي كاش زودتر مي گفت ،گرچه ما در انتخابات بويژه انتخابهاي استاني بيشتر از سر لجاجت و يا سليقه اي راي مي دهيم زياد بدنبال تحليل وتحقيق نمي رويم. امتحان كنيد چند نفر با شرايطي كه فرموده اند وبسيار بهتر را هم كانديدا شوند مطمئن باشيد تا موج نباشد هيچكدام رأي نميارند
سیاست مدار منصف از جامعه ای می آید که به عقاید و آرا مختلف احترام گذاشته شود نه به صرف نظری مخالف هزار گونه انگ بخورد و سیاست مدار دانا از جامعه ای می آید که فرهیختگان واقعی در منسب خود باشند وهر کس به فراخور دانش و هنرش بر صدر نشیند و دیگر اینکه زمینه بروز و ظهور استعدادها برای تمام افراد جامعه یکسان باشد و فرصتها برای همگان برابر
باید ارزش گزاری رشته های تحصیلی به گونه ای باشد که افراد بااستعداد وارد رشته های علوم انسانی شوند. من خودم وقتی وارد دبیرستان شدم. دقیقا یادم هست که مرتب در مدارس آن سالها با استعدادترین افراد را ترغیب می کردند که وارد رشته ریاضی فیزیک شوند و می گفتند خواست دولت این است و ما نیاز به افراد فنی - مهندسی داریم
اما الان از انتخابم پشیمانم فارع التحصیل کارشناسی ارشد کامپیوتر از یکی از بهترین دانشگاهها هستم . و کار نسبتا خوبی هم دارم اما احساس می کنم در رشته های انسانی موثر تر بودم. باید جو جامعه طوری شود که بهترین ها وقتی وارد رشته انسانی می شوند جای تعجب نداشته باشد. بلکه همه استقبال کنند. مخصوصا پدر و مادرها....
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
منم ارشد کامپیوتر دارم. فکر می کنم باید برای علوم کامپیوتر یک حساب جداگانه باز کرد. چون دانشجوی این رشته می تواند با مسائل خیلی متنوع تری (نسبت به سایررشته های مهندسی و علوم پایه) سر و کار داشته باشد. شاید شما در دوران کارشناسی ارشد خود موفق نبودید شاید هم بودید ولی احتمالا با جنبه های متنوع این رشته زیاد سر و کار نداشتید.
امروز ثروتمندترین افراد و شرکت های دنیا در زمینه ی مهندسی کامپیوتر فعالیت دارند. کامپیوتر چیزیه که اجازه ی تجزیه و تحلیل اطلاعات در زمینه ی اقتصاد، جامعه شناسی، پزشکی و زیست شناسی، و ... را به بهترین نحو ممکن می دهد. در ضمن همین که یک نفر با سطح تحصیلات شما به علوم انسانی علاقه مند می شود نشان از تفاوت دید یک مهندس کامپیوتر با یک مهندس مثلاً مکانیک دارد.
از شان يک استاد دانشگاه دور است که براي چنين وطلب بي خطري هشت سال صبر کند.
در ضمن چرا «هشت» سال؟ هشت سال پيش که هنوز احمدي نژاد نيامده بود و اواخر دولت خاتمي بود چه اتفاقي افتاد که دکتر سريع القلم نتوانستند اين مطلب را منتشر کنند.
امان از «تنزه طلبي عافيت خواهانه»
من علوم انساني خوانده ام و بسياري كه در اين رشته ها تحصيل كرده اند را مي شناسم . مشكل جامعه ما عدم باور به تخصص است در همه زمينه ها . اگر جزم انديشان اجازه دهند هر كس راه خود را پيدا مي كند . همانطور كه گفته شده تنها راه تشكيل احزاب شناسنامه دار است تا افراد در طي زمان ساخته شوند
همیشه برای اصلاح هر سیستمی باید بر مقاومت عده ای غلبه کرد. وجود سازکار مناسب در سیاست کشور هم برای انتخاب افراد مناسب توسط مردم ضروری است و هم برای پاسخ گوی حکومت به درخواست های مشروع مردم. پس برای حفظ کشور باید مدل و ساختاری با استانداردهای ملی برای احزاب تدوین شود تا احزاب پاسخگو و شناسنامه دار تشکیل گردند.
همیشه برای اصلاح هر سیستمی باید بر مقاومت عده ای که از وضع فعلی سود می برند غلبه کرد. وجود سازکار مناسب در سیاست کشور هم برای انتخاب افراد مناسب توسط مردم ضروری است و هم برای پاسخ گوی حکومت به درخواست های مشروع مردم. پس برای حفظ کشور باید مدل و ساختاری با استانداردهای ملی برای احزاب تدوین شود تا احزاب پاسخگو و شناسنامه دار تشکیل گردند.