ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
کارگر با دستمزد ناچیزش فقط شرمندگی داره . حداقل بیمه تکمیلی درست و حسابی هم نداره تا از بابت درمان کمی خیالش راحت باشه .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
این گونه خبرها حتی از طرف کاربران و خوانندگان سایت هم زیاد استقبال نمیشه چون اگر حقوق بگیر باشن اکثرا همه کارمند هستن و درد این قشر رو نمی فهمن . کارگر بینوا که وقت خوندن این سایت ها و خبر ها رو نداره. کارگر ایرانی مظلوم و بی پناه است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
موافقم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
همسر مهربان و فداکار منم کارگر هست . این روزها به سختی زندگی می کنیم . کسی ما رو نمی بینه و فکری برامون نداره . کسی نمی پرسه چه جوری با این حقوق زندگی می کنید و قسط هم میدید و کرایه خونه هم میدید. هفته پیش بصورت ناگهانی نصفه شب مجبور به عمل جراحی شدم و رفتم یک بیمارستان خیریه در تهران و بعد کسر بیمه تامین اجتماعی یک میلیون دادیم که برای ما مبلغ سنگینی بود . خودم هم لیسانس دارم . ای کاش حداقل کاری بود تا انجام می دادم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
منم از تابناک ممنونم . ناامید شده بودم . دم تابناک گرم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۵
تابناک دستت درد نکنه بازم از کارگرها بنویس . من همسر یک کارگر شریف هستم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
چرا عید که دوبرابر کارمندان عیدی میگیرید از این حرفها نمیزنید کارگران محترم؟