به حال كشوري كه مشكل آب آشاميدني دارد ولي آب شربش و آب سيفون سرويس بهداشتي اش يكيست بايد گريست. آبي كه نوشيدني است و آب آفتابه اش يكيست. آبي كه با آن باغچه را آبياري ميكند و خودروهاي خود را مردم در حياط و پاركينگ منازل و ادارات با آن ميشويند. راستي مديريت كجا رفته و كلمه اسراف معني اش را چه كس متوجه شده و چه كاربردي دارد. در تابستان گرم كوچه ها پر از ساختمان سازي است و ساختمانهاي دو يا سه و چهار طبقه كوبيده شده و ساختمانهاي 5 يا 6 طبقه براي سود بيشتر ساخته شده. بگذريم از اينهمه مصالحي كه تخريب ميشود و انرژي كه صرف ساخت شده و مصالحي كه بدرد نخاله ميخورد و گرد و خاكي كه در حجم وسيعي در سطح شهر توليد و مشكلاتي براي مردم بوجود مياورد و بگذريم از مزاحمت براي ساكنين شهر، كه ارزش شهروندي از نظر برخي ندارند، اما بايد بدانيم كه براي ساختمان سازي حجم زيادي آب مصرف ميشود و خدايا جز تو به كه پناه بايد برد...
ما در محله جنوب غرب تهران هستیم از پنجشنبه هفته گذشته تا به امروز هر روز به طور متوالی از 2 بعدازظهر الی 8/5 شب آب قطع می شود دیشب که دیگر کولاک بود ساعت 12 شب آب وصل شد آخر چراااااااااااااا؟ چرا فقط یک قسمت از تهران باید افت فشار و قطعی باشد آیا واقعا این عدالت است؟
خیابان ما (یاسری جنوبی، منطقه 12) روز جمعه برای چندین ساعت آب نداشت. فاجعه زمانی رقم خورد که از ساعات اولیه روز شنبه آب قطع شد و در ساعات اولیه بامداد روز بعد(یک و نیم شب) به زحمت در لوله ها به جریان افتاد. اگر آب را جیره بندی میکنید رعایت انصاف الزامیست. چرا بسیاری از مناطق دچار افت فشار و قطعی آب نمیشوند؟
من پنج شنبه رفته بودم جردن برای کاری . خدایی دیگه میخواستم از ماشین پیاده بشم طرف رو بگیرم بزنم. خیلی راحت شلنگ اب رو آورده بود توی کوچه و توی نیم ساعتی که من اونجا ایستاده بودم نصف کوچه رو شست و کل درختای جلوی خنشون رو با وسواس زیاد اب داد. توی کوچه های جردن به شخصه دیدم هر روز صبح این اتفاق رخ میده و افرادی که برای خانه های آنجا کار میکنند بی خیال همه چیز شلنگ به دست در جلوی خانه ها دیده میشوند. شهرداری نمیدونم چرا فقط این بدبختا دست فروشارو تو خیابون از فاصله بیست کیلومتری میبینه!! اینارو فقط من میبینم ؟ آیا؟؟ تابناک تو بگو..
درست است که مردم رعایت نمی کنند
ولی آیا سهم دولت هم اجرا می شود
آیا فرسودگی لوله های آب زیر زمینی رفع شده
آیا شیر آلات استاندارد و اتوماتیک ارزان قیمت در اختیار مردم قرار گرفته اند
آیا با وجود گرمای 43 درجه نیاز به استفاده از کولر گازی به چای آبی نیست
آیا ظرفیت برق کشور متناسب با رشد افزایش یافته است
چطور کولر گازی برای مسئولان خوب است و برای مردم بد