تو همه کشور ها عیوب و معضلات اجتماعی وجود داره ، کشور ما هم از آن مستثنی نیست و برای ریشه کن کردن اون شاید نیاز به دو دهه تلاش جامعه شناسی نیاز باشه که غالبا همه این تغییر بر روی نسل های جدید و در مهدکودک و مدارس انجام میشه نه در سنین دانشگاه و بالاتر.
مثلا کار گروهی رو ما ایرانی ها بلد نیستیم این بخاطر اینه که ممارست و تمرین های لازم در دوران مدرسه ندیدیم
به امید ایران سربلند
اینقد بی انصاف نباشید
این فیلمی که گذاشتید موقع رونمایی از یک کتاب خاصه
تو ایرون خودمون هم موقع رونمایی از بعضی کتابها که کم هم نیستند جمعیت قابل توجهی میان و وا میستن
اصلا همین نمایشگاه کتاب خودمون رو فیلم بگیرید ببنید کدوم شلوغ تره
ما کی می خوایم یاد بگیریم همه چی 0 و 1 نیست
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
نمایشگاه کتاب امسال می اومدی میدیدی که راحت می شد دوچرخه سواری کرد، حتی روز جمعه! ضمن اینکه شلوغی نمایشگاه به دلایل متعدده و یکی از آنها گردشه. بخش اعظمی از مردمی که میان برای گردش میان. کافیه روی چمن های مصلا رو ببینی که از سالن ها شلوغ تر و صف های ساندویچ که از صف های کتاب طولانی تر و در نهایت این جماعت دست خالی نمایشگاه رو ترک میکنند و کلاس میذارند رفتیم نمایشگاه، کتاب خوب نبود، نخریدیم!
اگر رویدادی شبیه نمایشگاه بین المللی هر سال یک بار در توکیو با 35 میلیون جمعیت برگزار شه و مردم مجبور باشند بیان ا ونجا کتاب هاشون رو بخرند، صف های چند کیلومتری رو شاهد خواهیم بود و متوجه میشی جمعیت زیادی به نمایشگاه کتاب ما نمیاد.
ضمن اینکه گفتی در رونمایی بهعضی از کتاب ها جچمعیت قابل توجهی میان وایمیستن. اسم یکی از او کتاب ها رو می بری؟! من فقط سر رونمایی از یکی از کتب دولت آبادی، جمعیت زیادی دیدم، اونم برای عکس و امضا گرفتن با دولت آبادی بود. برای کتب دیگر هم برای نویسنده هاشون میان، نه برای خرید کتاب!
کتاب خواندن یک فعل اکتسابی نیست . بلکه در ژن آدمهاست . در ژاپن هم حتما بسیاری کتاب نمی خوانند . اگر واقعا کتابخوان باشی هیچ چیز جلودارت نیست حتی گرسنگی .