او فرصت طلب است و سواستفاده کن . ما چرا باید ساده لوح باشیم مگر نه اینکه مومن باید زیرک باشد شاید او از سوی کسانی به ایران دعوت شده تا قدرت چانه زنی غربیها را در نشست 1+5 و تحت فشار قرار گرفتن طرف ایرانی را پیگیر است
سلام نه تنها خالد مشعل بزرگتر از خالد هم اگر مجوز ورود بخواهد باید بداند ایران سرفراز جای ادمهای پیمان شکن ودورو نیست بالهای پرواز ایران برای صعود به اسمان و بام دنیاگشوده شده است البته به یاری خداوند بزرگ انشاالله از این به بعد باید برای تعامل سازنده با ایران در نوبت باشند
شاخه نظامی حماس در هیچ درگیری در سوریه شرکت نداشته تنها اعضای کمی از خود حماس گردانی را تشکیل داده و در سوریه جنگیده که الان هم از این کشور خارج شده اند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
جناب مطلع منبع خبرتان چیه؟
شاخه نظامی حماس رسما اعلام حضور کردند در جنگ سوریه، کافی نه به فارسی بلکه به عربی یا انگلیسی این رو جستجو کنی.
مسعود
||
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
اگر نسبت کشته ها به افراد را در نظر بگیرید متوجه می شوید حد اقل 15000 نفر از حماس در سوریه می جنگند.وقتی 1200 نفر به دست نیروهای سوریه هلاک می شوند نسبت معلوم است.
ناشناس
||
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
اون عکس بالارو که میبینی دلبندم آقای مشعل و هنیه هستند که پرچم ارتش آزاد رو در دست دارند دیگه از این واضح تر؟؟؟؟هتمن توقع داشتی مشعل رو در حال تیر اندازی به اسد ببینی که خیالت جمع شه؟!!!!!!
بابا تو را به خدا این یارو رو تحویل نگرید مگه همین نمک نشناسا نبودن که بر علیه ایران و سوریه و حزب الله با تحریک قطر و این کشور تازه مسلمان شده (ترکیه) فعالیت میکردن حالا که پواشون تمام شده دوباره اومدن، آقا برین همون قطر و مصر و ترکیه.
فقط امیدوارم که با استقبال بسیار سردی در تهران روبرو بشه. این آدم تمام ارزشهای انسانی رو زیر پا گذاشته و حتی منفعت نظام و مردم ایران رو هم که سالیان سال پشتیبانش بودند هم عبور کرده.
پاسخ ها
امير
||
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
چرا استقبال سرد يا گرم؟ اصلا استقبال بي استقبال
ناشناس
||
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
اصلا راهش ندهید آنهم در آستانه توافق با غرب این توطوه عربشتان و قطر است
فقط امیدوارم که با استقبال بسیار سردی در تهران روبرو بشه. این آدم تمام ارزشهای انسانی رو زیر پا گذاشته و حتی منفعت نظام و مردم ایران رو هم که سالیان سال پشتیبانش بودند هم عبور کرده.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
فقط امید وارم که خودشونو به خودشون واگذار کنیم ببینیم از پس اسراییل چه طور بر میان