جنگ یعنی این. یعنی بدبختی و مردن و قطع عضو شدن. خدایا صلح را در تمام دنیا برقرار کن چرا که هیچ چیزی ارزش مردن ندارد. کردستان هنوز هم تاوان جنگ را می دهد.
چرا باید مرز نشینان ما اینقدر مظلوم واقع شوند. متاسفانه هر سال چندین کوهنورد، چوپان، کشاورز و بچه ها بر اثر انفجار مین در کردستان شهید یا قطع عضو پیدا می کنند. چرا جان این عزیزان برای دولت مهم نیست. این از ندانم کاری مسئولین است که در یک روستای داخل کشور و نه نقطه صفر مرزی این اتفاق می افتد. من خودم بچه همون منطقه هستم. بدون استثنا تمامی پادگانها و روستاهای ان منطقه(جنوب آذربایجان غربی،کردستان و کرمانشاه و ایلام) مین کاری شده اند و الان که پایگاهها و پادگانها تخلیه شده اند ان مینها به حال خود رها شده اند.
متاسفانه تقریبا باید گفت که ما روزانه شاهد انفجار مین از مناطق مرزی کردستان هستیم امیدوارم مسئولین با اقدامات عملی از درد و محنت و الام ملت کرد کمتر کنه و فکر برای این قشر از مردم عزیزمون و اصیل ایرانی بکنند