انارهای ترش رو خشک میکنن و اونا رو در بعضی غذاهای محلی استفاده میکنن. خیلی خوشمزست.
پاوه
||
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
دانه اناری که دارن خشک می کنن معمولا ترش مزه هستن و یکسری غذاهای محلی هم هست که این دانه های نیمه خشک رو میریزن توش و خیلی ترش مزه و خوشمزه میشه . هرچند خوب خشک نمیشه فقط یه خورده آبش گرفته میشه و مازاد مصرفش رو هم می فروشن .
ناشناس
||
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
بعد ازاینکه آب انار رو برای سس انار که تو منطقه بهش میگن رب انار گرفتن دانه های انار رو برای مصرف دم خشک میکنن.
خسته نباشی هموطن