پدر من هم پارسال بدلیل سهل انگاری و عدم مدیریت صحیح بیمارستانی در تهران و غرور بیش از حد پرستاران از خود راضی اون بیمارستان پارسال فوت کرد .بیمارستانی که رییس بخش ان اذعان میکرد که بدلیل داشتن تخصص، پزشکان فوق تخصص به درخواستش جهت مشاوره در ارتباط با بیماری پدرم اعتنا نمیکردن و فقط با ارسال پرونده توسط پرستاران به دفترشان انرا مهر و امضا میکردن و پول مشاوره رو از بیمارستان میگرفتند . در پایان میخواستم پیگیری کنم ولی بدلیل هرج و مرج در سطح وزارت بهداشت و سیستم منصرف شدم
متاسفانه تنها چيزي كه در جامعه پزشكي ايران بسيار مشهوده بي مسئوليتي پزشكان و افراد مسئول در پروسه درمان است. و پيشنهادي كه مطرح مي شه ايه كه اون قسم فارغ التحصيلي حذف بشه تا حداقل مردم ميزان انتظار شون را از اين افراد بدانند. متاسفانه من هنوز حس مي كنم به دليل سهل انگاري 3 تا بيمارستان و پزشكان پدر من سال گذشته از دنيا رفت.
خیلی دردآوره ... باز خدا پدر این نماینده مجلس رو بیامرزه ... این نماینده ها بیشتر از اینکه وقت برای قانونگزاری بذارن وقت برای مشکلات مردم و حوزه انتخابیشون میذارن درحالیکه قانونا فقط قانونگزار هستند. انشاله خدا به این خانم چادری و محترم صبر و شفای عاجل بده ..
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
متاسفانه فرهنگ مردم ما نيز پايين است و به دليل بي سوادي و بي اعتمادي كه در جامعه ما وجد دارد اگر پرستار نيز كار خودش را درست انجام دهد باز برخورد ناشايستي از طرف همراهان بيمار و خود بيمار مي شود و آدم را بي انگيزه مي كند. من خودم پرستارم و در حداقل 10 تا بيمارستان كار كرده ام ولي برخورد برخي از همواهان بيمار واقعا مرا آزرده است به گونه اي كه تا چند شيفت مدام عصبي بوده ام. بنده هميشه دوست دارم در كارم بهترين و در ارتباط با بيمار نيز مهربانترين باشم.
جالبه. افکار ضد کادر درمانی تا انجا در ذهن مردم رسوخ کرده که حتی مسبب این حادثه که راننده یا بی احتیاتی خود فرد فراموش و همه تقصیر اسیب به پا مربوط به کسانی است که سعی در نجات فرد دارند
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
هیچ کس نقش مثبت جامعه علوم پزشکی را نمی بیند.
همه منتظر یک اتفاق هستند که جبهه گیری کنند.
و جالب است رسانه های چه نامردانه جو سازی می کنند علیه جامعه پزشکی!
قصور پزشکی را رد نمی کنم ولی صرف اتکا به ادعای یک طرف مسئله و نتیجه گیری مسخره است.
با آرزوی سلامتی برای هم وطن عزیز.
بهروز
||
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
یعنی هرکی دچار حادثه شد و مقصر بود باید بمیره پس وظیفه کادر درمانی چیه؟
ناشناس
||
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۹
بهروز عالی گفتی. نهایت نادانی است که بجای درمان بگیم چون کسی بی دقتی کرده پس حالا هر چی به سرش اومد اومد.
صابر
||
۰۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۰
دوست عزیز! فرد بیمار به حد کافی از قصور خود یا راننده عذاب می کشد و در بیمارستان به دنبال علاج است نه بیشتر شدن قصور های دیگران و عذاب بیشتر بیمار! مشکل اینجاست که پرسنل آنجا ظاهرا بر مبنای این خبر چه در تشخیص و چه در درمان قصورات زیادی داشتند. از عفونی شدن تا حرکت اجباری و ... واقعا اگر چنین مواردی صحت داشته باشد پس وای به حال بیمارستان دولتی! خدا همه ی بیماران را شفا دهد.
سعید
||
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
مقصر اصلی شرکت سازنده اتوبوس است که اتوبوس را اینجوری ساخته یا اگه این خانم محترم نمی رفت دانشگاه پاهایش هم این طور نمیشد.
مسعود جان یه اتفاق که می افتد ادامه ان یه چیز دیگس این اتفاق برای این خانم افتاد دلیل بر سهل انگاری کادر اون بیمارستان نیست
بهتر بگم چون جون انسانها(فقط مردم) متاسفانه برای مسئولین ما بی اهمیت است اینجا حرف ازجون ادمهاست یک اشتباه هم فاجعه است
من موقع تصادف در صحنه بودم، واقعا سرویس ها مقصرند، هنوز هم رعایت نمی کنند، خیلی از حوادثی که بر اساس رانندگی افتضاح سرویس ها اتفاق می افتد، فراموش می شوند. تورو خدا فکری به این سرویس ها بکنید.
یا هو مدد